صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸
معاون بین‌الملل ستاد توسعه فناوری نانو:

دانشگاه‌ها در «استپ» مشارکت فعالی داشته باشند

معاون بین‌الملل ستاد توسعه فناوری نانو گفت:رویداد تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی یا به اختصار استپ به منظور ایجاد فضای همکاری و تعامل میان متخصصان و دانشمندان اسلامی برگزار می‌شود.
کد خبر : 413697

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علی بیت‌اللهی در نخستین نشست کمیته راهبردی ششمین برنامه تبادل علم و فناوری که صبح امروز در محل بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) برگزار شد، گفت: بنیاد مصطفی با راهبردی کلی به دنبال تغییر و تحول کلان در شبکه‌سازی و ارتباط‌سازی حوزه علم و فناوری جهان اسلام است. این بنیاد با هدف گسترش تحقیقات هدفمند و موثر در جهان اسلام رویدادهای متنوعی را برگزار می‌کند.


معاون بین‌الملل ستاد توسعه فناوری نانو بیان کرد: آگاهی سازی در خصوص رویداد استپ بسیار مهم است. از دانشگاه‌ها می‌خواهیم که مشارکت تمام عیاری در این رویداد داشته باشند و مسولیت های خود را به نحو احسنت انجام دهند.


وی افزود: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) به منظور اثربخشی در زیست بوم علم و فناوری و ارتقای سطح علمی کشورهای اسلامی، در کنار اعطای جایزه مصطفی(ص) به عنوان نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام، برنامه‌ریزی موثری در راستای شبکه سازی و بهره‌مندی جوامع اسلامی از ظرفیت عظیم دنیای اسلام در دستور کار قرار دارد.


بیت‌اللهی اظهار کرد: رویداد تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی یا به اختصار استپ به منظور ایجاد فضای همکاری و تعامل میان متخصصان و دانشمندان اسلامی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۲۱/


انتهای پیام/

ارسال نظر