صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۷ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸
رئیس پلیس راهور ناجا:

نگران خارج شدن معضل تصادفات از اولویت سازمان‌ها هستیم/ ضرورت اصلاح 3200 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: نگران خارج شدن معضل تصادفات از اولویت سازمان‌ها و مردم هستیم.
کد خبر : 412805

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه خبری پلیس، کمال هادیانفر در نشست با مسئولان پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه وضعیت انضباط ترافیکی موجود در کشور در تراز جمهوری اسلامی ایران نیست، گفت: با نگاه اجمالی به سیر تحول تصادفات و انضباط ترافیکی از سال 1384 تاکنون، شاهد رشد مثبت مولفه‌های انضباط و کاهش جان‌باختگان سوانح رانندگی هستیم، به نحوی که اگر تلاش دولت، سازمان‌ها و همکاران من در پلیس نبود، امروز شاهد کشته شدن بیش از 30 هزار نفر از هموطنان در تصادفات جاده‌ای بودیم و هیچ یک از تغییر رفتارهای ترافیکی مانند بستن کمربند ایمنی نیز رخ نمی‌داد؛ خداوند را شاکریم و از مردم و رانندگان قانون‌مدار بابت همکاریشان تشکر می‌کنیم.


وی افزود: پس از سال‌ها مداومت در کاهش جان‌باختگان تصادفات، با هسته سخت‌تری برای تداوم این مسیر مواجه هستیم، امروز نگرانی ما توقف این کاهش و پس‌رفت در این زمینه است که باتوجه به شرایط اقتصادی جامعه، نگران هستیم تصادفات و انضباط ترافیکی از اولویت سازمان‌ها و مردم خارج شود.


رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه اگر انضباط ترافیکی در معابر نهادینه شود، زندگی و کار شهروندان با نظم بیشتری همراه خواهد بود، گفت: البته این نگرانی را به مسئولان ذی‌ربط نیز تسری داده‌ایم، اگر روند به همین منوال ادامه یابد و تغییری در مولفه‌های موثر بر تصادفات نداشته باشیم، معلوم نیست در سال 98 چه دست‌آوردی در حوزه کاهش کشته‌ها خواهیم داشت.


هادیانفر با گلایه از عدم وصول اعتبارات و اشاره به تأثیر منابع پایدار در تحقق اهداف مأموریتی، گفت: در راستای توسعه ناوگان، سازمان‌هایی مانند پلیس، اورژانس، هلال احمر و ... منابع پایدار و متمرکزی در دسترس نیست. به‌عنوان نمونه اگر با اختصاص منابع به پلیس در توسعه ناوگان و وزارت راه، 3 هزار و 200 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای اصلاح شود، بخش قابل توجهی از تصادفات فوتی ما کاهش می‌یابد.


وی خاطرنشان کرد: در صورتی که اعتبار مناسبی واگذار شود با توسعه سیستم‌های هوشمند مبتنی بر IT و ITS شاهد توسعه انضباط ترافیکی خواهیم بود.


رئیس پلیس راهور ناجا با تأکید بر نقش 33 سازمان مرتبط با ترافیک ابراز امیدواری کرد: پلیس بتواند با همراه و همگام کردن این سازمان‌ها نسبت به هم‌افزایی و هم‌پوشانی اقدامات در راستای تحقق کاهش جان‌باختگان و افزایش انضباط ترافیکی گام‌های موثری بردارد.


هادیانفر خاطرنشان کرد: همه سازمان‌ها مشکلاتی دارند، ولی اگر اراده کنند و توان موجود خود را به‌صورت جهادی به کار گیرند، اتفاقات خوبی در حوزه ترافیک رخ خواهد داد.


وی افزود: 40 سال است آمریکا به جنگ این ملت برخاسته و صرفاً در طول این سال‌ها شکل دشمنی آن از شکلی به شکل دیگر تغییر کرده است، این دشمنی اتفاق جدیدی نیست که اقدامات سازمان‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد.


رئیس پلیس راهور ناجا گفت: همه باید کار خود را انجام دهیم و در همه زمینه‌ها از جمله انضباط ترافیکی، تحول سیستمی، استفاده از IT و ITS و ... فعالانه عمل کنیم و با کمک مردم عزیزمان، مسئولان دستگاه‌هایی همچون وزارت بهداشت، راه، بیمه مرکزی و نیز همه سازمان‌ها در راستای کاهش تصادفات و سوانح ترافیکی و توسعه انضباط ترافیکی در تراز جمهوری اسلامی ایران را محقق کنیم.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر