صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۳ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸
مدیرکل پیشگیری‌ معاونت اجتماعی قوه قضائیه:

اقدامات جزیره‌ای و فقدان هماهنگی بین دستگاهی مانع تحقق اهداف برنامه­‌های پیشگیرانه است

مدیرکل پیشگیری‌های امنیتی و انتظامی معاونت اجتماعی قوه قضائیه گفت: فقدان هماهنگی بین دستگاهی، اقدامات جزیره‌ای و توجه نکردن به فعالیت و برنامه‌های سایر دستگاه‌ها باعث کم اثر شدن برنامه‌های پیشگیرانه می‌شود.
کد خبر : 412195

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، بیست و چهارمین همایش بین‌المللی جامعه ایمن با هدف کاهش و پیشگیری از حوادث جاده­‌ای با حضور وزیر بهداشت، نایب رئیس اول مجلس، نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، رئیس پلیس راهور کشور، اساتید و پژوهشگران 20 کشور خارجی و مقامات استانی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.


رضا مسعودی‌فر، مدیرکل پیشگیری‌های امنیتی و انتظامی معاونت اجتماعی قوه قضائیه در این همایش بر ضرورت هماهنگی بین دستگاه‌های همکار در پیشگیری و کاهش حوادث جاده ای تاکید کرد.


این مستشار قضائی با ارائه پیشنهاد تنظیم سند ملی ائتلاف دستگاه‌های کشوری در خصوص پیشگیری از تصادفات خاطرنشان کرد: بدون این سند و بدون اقدام هماهنگ ملی که حاوی تقسیم کار بین دستگاه‌ها در سطوح ملی، استانی و شهرستانی می‌شود، شاهد پیشگیری موثر در حوزه تصادفات نخواهیم بود.


وی با اشاره به غیرموثر و غیربازدارنده بودن مجازات‌های پیش‌بینی شده، از بی توجهی به موضوع مداخله‌های حقوقی و قضائی در تنظیم برنامه‌های ایمنی ترافیک انتقاد کرد.


مدیرکل پیشگیری های امنیتی و انتظامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در خاتمه بر اجرای فرایند کامل پیشگیری شامل پیشگیری های اولیه (فرهنگی و اجتماعی)، پیشگیری های ثانویه (وضعی) و خصوصا پیشگیری های حقوقی و قضایی و استفاده از مجازات های جایگزین حبس در جهت اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان متخلف تاکید کرد.


تبریز به عنوان تنها قطب جامعه ایمنی از سوی سازمان جهانی بهداشت ، به مدت 3 روز از یکم تا سوم شهریور میزبان این همایش بین­ المللی بود.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر