صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۴ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸
در انگلستان؛

مثلث طلایی آموزش عالی مخصوص دانشجویان ثروتمند است

بررسی‌ها حاکی از آن است که احتمال پذیرش دانشجویان فقیر در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های برتر انگلستان بسیار کم است.
کد خبر : 411944

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، نتایج یک بررسی در انگلستان نشان می‌دهد که تنها نیمی از فارغ‌التحصیلان از طبقه کارگر جامعه برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به آکسفورد، کمبریج یا مؤسسات آموزش عالی برتر می‌روند.


براساس یافته‌ها، شانس ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان از قشر متوسط و ضعیف جامعه در دانشگاه‌های برتر انگلستان نصف دانشجویانی است که خانواده‌های ثروتمند دارند.


درواقع ادامه تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان از طبقه اجتماعی کارگر، حتی در صورتی که از نظر علمی با استانداردهای مؤسسات‌ آموزش عالی برتر انگلستان مطابقت داشته باشند، نصف دانشجویانی است که والدین ثروتمندی دارند.


دانشمندان از دانشگاه یورک با تجزیه و تحلیل اطلاعات 3 هزار و 500 دانشجو به این نتیجه رسیدند که فارغ‌التحصیلان با پیش‌زمینه اقتصادی اجتماعی ضعیف از هزینه‌های سرسام‌آور تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های آکسفورد، کمبریج و مؤسسات برتر آموزش عالی لندن واهمه دارند و به همین دلیل از ادامه تحصیل صرف نظر می‌کنند.


گفتنی است هزینه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در مؤسسات آموزش عالی انگلستان چنان بالاست که دانشجویان با وام‌ها و بسته‌های مالی نیز قادر به پوشش آن نیستند.


براساس آمارها، 24 درصد از فارغ‌التحصیلانی که والدین ثروتمند دارند بعد از اتمام دوره کارشناسی در سال 17-2016 برای ادامه تحصیل به یکی از مؤسسات آموزش عالی طلایی انگلستان رفته‌اند. این در حالی است که تنها 11 درصد از فارغ‌التحصیلانی که پیش‌زمینه اقتصادی اجتماعی متوسط داشته‌اند برای ادامه تحصیل به این مؤسسات طلایی رفته‌اند.


انتهای پیام/4107/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر