صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

راز صدا‌های ترسناک جنگل خوفناک مشهد چیست؟!+تصاویر

جنگلی عجیب و خبرساز در مشهد وجود دارد که صدا‌های عجیبی از آن به گوش می‌رسد.
کد خبر : 411433

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، جنگلی در مشهد قرار دارد که از غروب آفتاب تا طلوع خورشید صدای جیغ‌ها و نعره‌های درختان آن، رعب و وحشت را در دل اهالی روستای سربرج برانگیخته است.


به گفته برخی، صدای جیغ شبیه صدای زنی است که زنده زنده در حال سوختن در آتش است. علاوه بر صدای فریاد‌هایی که از این جنگل شنیده می‌شود، شکل و هیبت درختان این جنگل نیز وحشت‌آور است.
با بررسی‌ها و تحقیقات انجام شده معلوم شد این صدا‌ها و فریاد‌ها مربوط به جیرجیرک‌ها یا ملخ‌هایی است که در دل درختان خانه کرده‌اند. ولی هنوز برخی از اهالی معتقدند که این صدا‌هایی که از جنگل شنیده می‌شود، هیچ شباهتی به صدای جیرجیرک یا ملخ ندارد و این جنگل نفرین شده و محل سکونت اجنه است. برخی معتقندند که شیاطین و روح‌های نفرین شده و سرگردان، شب هنگام در این روستا پرسه می‌زنند و این اصوات دلخراش را به وجود می‌آورند.



نکته قابل توجه دیگر درباره این جنگل این است که رودخانه‌ای که در این جنگل جریان دارد قبلا در فصولی از سال خشک بود، اما همزمان با شروع صدا‌ها از جنگل از سال ۱۳۹۰، این رودخانه دوباره در این جنگل جاری است. سربرج روستایی از توابع بخش طرقبه شهرستان مشهد در استان خراسان رضوی ایران است.
آیا این جنگل واقعا نفرین شده و محل سکونت اجنه است؟
ابراهیم عرب، دهیار روستای سربرج طرقبه در این رابطه گفته: هنگاهی که این صدا باعث ترس برخی اهالی روستا و گردشگران شد، موضوع را به بخشداری منطقه اطلاع دادیم و آن‌ها نیز با اعزام کارشناس به این منطقه و تحقیقات ویژه اعلام کردند این صدا مربوط به نوعی خاص از جیرجیرک است که در زبان محلی به آن «کز» می‌گویند.



در واقع سال‌های پربارش که آب فراوان است و رودخانه سربرج خشک یا کم آب نمی‌شود، این جیرجیرک‌ها به روستا حمله می‌کنند و در لابه لای درخت‌ها و گیاهان پنهان می‌شوند.
ممکن است بر روی هر درخت نزدیک ۳ هزار جیرجیرک بنشیند. تمام این جیرجیرک‌ها در حاشیه‌ی دو کیلومتری رودخانه هستند و تعداد زیاد آن‌ها باعث شده که آواز دسته جمعی‌شان مانند صدای جیغ و زوزه به نظر برسد. این جیرجیرک‌ها تا ۴۰ روز زنده هستند و بعد از بین می‌روند.


منبع: روزیاتو


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

برچسب ها: جنگل مشهد
ارسال نظر