صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۸ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸
قاسمی در گفتگو با آنا:

فعالان جهادی برای محرومیت‌زدایی به کهگیلویه و بویر احمد سفر کنند

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج گفت: از فعالان جهادی کشور درخواست دارم که برای محرومیت‌زدایی به مردم کهگیلویه و بویراحمد خدمت کنند.
کد خبر : 410180

محمدمهدی قاسمی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی در تابستان اظهار کرد: اردو جهادی معین انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج از اول تا ۱۲ شهریورماه برگزار می‌شود.


وی افزود: فعالیت این گروه جهادی در حوزه فرهنگی، درمانی و عمرانی در منطقه دیشموک استان کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود. از فعالان جهادی کشور درخواست دارم که برای محرومیت‌زدایی به مردم کهگیلویه و بویراحمد خدمت کنند.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج با بیان اینکه بیش از یک ماه از تابستان باقی مانده و جهاد همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر گروه‌های جهادی در سراسر کشور شروع به فعالیت کرده‌اند لکن استانی که در کشور، کمتر کسی نام آن را به زبان می‌آورد، استان کهگیلویه و بویراحمد است.


قاسمی تصریح کرد: سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد را ظرفیت گردشگری فراگرفته و این استان که در همسایگی استان‌های توانمند فارس و اصفهان قرار دارد، به دلیل ظرفیت‌های گردشگری، پایتخت طبیعت ایران نامیده شده و با توجه به ظرفیت بالای استان در حوزه آب، نفت، گاز و عهده‌دار بودن  20 درصد از تولید نفت کشور، اما همچنان گرد و غبار محرومیت بر چهره استان مشاهده می‌شود.


وی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد دارای یک درصد از جمعیت کشور و پنج درصد از جنگل کشور است، گفت: معادن شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده می‌تواند استان را از محرومیت نجات بدهد. مردان بخش‌های محروم این استان، عمدتا در استان‌های دیگر مشغول به کار هستند و اقتصاد روستایی بر دوش زنان است، درحالی که با بودجه بسیار اندک، توان راه‌اندازی شغل‌های زیادی برای مردان در همین استان است.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج عنوان کرد: بیش از 100 هزار نفر در یاسوج، حاشیه‌نشین هستند و بیشتر از اینکه نتیجه کمبود بودجه باشد، متوجه سوء مدیریت‌ها و عدم توجه مدیران ارشد این استان است. در بخش‌هایی از این استان به وفور یافت می‌شود که هنوز راه‌های مواصلاتی مردم روستا به شهرها خراب و حتی کمترین امکانات ارتباطی، بهداشتی و فرهنگی را ندارند.


قاسمی با بیان اینکه دختران زیلایی بعد از دوران ابتدایی به دلیل کمبود زیرساخت‌های آموزشی و فقر، ترک تحصیل می‌کنند، اظهار کرد: بیشترین آثار مخرب فقر بر روی شیرزنان و دختران استان بوده که اولین آثار آن، در بعد اجتماعی، فرهنگی و سیاسی قابل مشاهده است. بیش از 400 هزار دختر بازمانده از ازدواج در روستاهای استان شناسایی شده‌اند که این می‌تواند در آینده، خطرات جدی را متوجه استان کند.


وی تأکید کرد: بیش از هرچیز، استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند جهاد فرهنگی است تا بتواند با روشی صحیح، نیازمندی‌های خود را تشخیص داده و درصدد رفع آنها باشد.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج در پایان خاطرنشان کرد: این تشکل دانشجویی از همه افرادی که در سطح کشور در حوزه‌های فرهنگی، پزشکی، عرانی، کشاورزی و... توانایی دارند دعوت می‌کند برای کارهای جهادی، این استان را انتخاب کنند تا در تابستان داغ، هم از هوای مطبوع کهگیلویه و بویر احمد استفاده کنند و هم نیازمندی‌های عمده استان را برطرف کنند.


انتهای پیام/4107/۴۱۱۸/


 


انتهای پیام/

برچسب ها: اردو جهادی
ارسال نظر