اولویت تأمین تسهیلات واحدهای صنعتی از بازار سرمایه خواهد بود
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، علیاصغر مصاحب اظهار کرد: در طول چند سال اخیر رویکرد سازمان صنایع کوچک، حمایت ویژه از کنسرسیومهای صادراتی در سطح کشور بوده است و هماکنون 62 شرکت در شهرکهای صنعتی و در راستای مدیریت صادرات فعال شدهاند.
وی اضافه کرد: لایحه حمایت از کنسرسیومهای صادراتی با همفکری نخبگان و صاحبنظران تشکلهای خصوصی و بهویژه اعضای اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران بهزودی از طریق شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
مصاحب توضیح داد: بر اساس لایحه مذبور، شرکتهای مربوطه به رسمیت شناخته میشوند و این اطمینان در بین صاحبان صنایع به وجود میآید که میتوانند بهصورت قانونی از خدمات این شرکتها بهرهمند شوند.
این مسئول گفت: مرکز مبادله فناوری صنایع کوچک نیز با اشتراک همکاری میان ایران و کره جنوبی و همچنین با کشور چین در حال حاضر فعال است و در راستای توسعه مبادلات فناوری بهزودی 7 گروه از 7 واحد صنعتی برای آموزشهای فناوری به کشور آلمان اعزام خواهند شد.
معاون صنایع کوچک توضیح داد: سامانه صکوک بهعنوان مدل جدیدی در تأمین تسهیلات فعال شده روند استفاده از منابع بانکی را مورد رصد دقیق قرار میدهد.
وی گفت: 18 واحد صنعتی کوچک و متوسط در بورس پذیرفته شدهاند و این اتفاق در راستای سوق دادن نیازهای مالی واحدها از بازار پول به بازار سرمایه دارای اهمیت بالایی است و میتواند در تأمین تسهیلات موردنیاز واحدهای صنعتی هم کارگشا باشد.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/