صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۱ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
آنا از تغییر رویکرد ورزشی دانشگاه آزاد گزارش می‌دهد؛

گام جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورزش حرفه‌ای

این روزها خبر تغییرات در حوزه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی نظرات مختلفی را به‌همراه داشته است.
کد خبر : 409816

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نزدیک به سی سال است که دانشگاه آزاد اسلامی پا به عرصه ورزش حرفه‌ای گذاشته و تیم‌داری می‌کند. باشگاه‌داری این دانشگاه همراه با درخشش و اهتزاز پرچم این دانشگاه در میادین ملی و بین‌المللی، استمرار نیز داشته است.


از همین رو باشگاه‌داری دانشگاه آزاد اسلامی الگوی بسیاری از نهادها، سازمان‌ها و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرارگرفته است. به گفته محمدحسین علیزاده مدیر کل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه باشگاه‌داری و تیم داری تجربیات ارزشمند زیادی دارد که باید مورداستفاده قرار گیرد.


ورزش و تغییر مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی


ورزش بخش جدانشدنی دانشگاه آزاد اسلامی است که مدیریت جدید این دانشگاه نیز به این موضوع آگاهی دارد. ورزشکاران، دانشگاه آزاد اسلامی را خانه دوم خود می‌دانند؛ زیرا این دانشگاه همراه با تسهیلات ویژه‌ای که برای دانشجویان قائل است موجب افزایش ارتقای سطح علمی و دانش ورزشی آن‌ها شده و به اذعان مسئولین تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه عمر حرفه‌ای ورزشکاران را افزایش داده است.


گفتنی است پس از چند سال مسابقات درون دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. سال گذشته بیش از 40 رویداد ورزشی تنها در حوزه ورزش همگانی و سال جاری بیش از 70 رویداد ورزشی در این حوزه پیش‌بینی و اجرایی شده است. آمار و ارقام از توسعه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی خبر می‌دهند.


در مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی ورزش همراه با پیوست فرهنگی به‌عنوان یک ارزش در سه حوزه همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی با توسعه همراه است. این دانشگاه در حال حاضر نگاه ویژه‌ای به ورزش‌های پایه و پشتوانه‌سازی و استعدادیابی برای تیم‌های باشگاهی و ملی دارد و چندین تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه و فدراسیون‌های مختلف در این خصوص انعقاد کرده است.


تغییر رویکرد در باشگاه‌داری دانشگاه آزاد اسلامی


 در سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی ۱۶ تیم در رشته‌های مختلف و در دو بخش بانوان و آقایان راهی لیگ برتر باشگاه‌های کشور کرد. هشت تیم ووشو، دو و میدانی، تکواندو، کاراته، سنگ‌نوردی، تنیس روی میز، واترپلو نجات‌غریق، دوچرخه‌سواری در بخش آقایان و هشت تیم در رشته‌های ووشو، بسکتبال، تنیس روی میز، راگبی، سنگ‌نوردی، دوچرخه‌سواری، بدمینتون، اسکواش در بخش بانوان مواردی است که دانشگاه در آن‌ها به باشگاه‌داری پرداخته است. گفتنی است  دانشگاه آزاد در سال جاری 22 تیم در لیگ برتر باشگاه‌های کشور خواهد داشت.


 دانشگاه آزاد اسلامی از سال گذشته برای صرفه‌جویی در هزینه‌های حوزه ورزش از پتانسیل و ظرفیت‌های درونی خود استفاده می‌کند. به گفته مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی؛ بزرگ‌ترین سرمایه این دانشگاه، نیروی انسانی است که برای استفاده از این ظرفیت از دانشجویان آن استعدادیابی صورت گرفته است.


در سال گذشته بیش از 50 درصد شاکله تیم‌های باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی را دانشجویان این دانشگاه تشکیل می‌دادند به همین دلیل برای استفاده بیشتر از ظرفیت‌های ورزشی هر استان؛ واحدهای سراسر کشور دانشگاه آزاد اسلامی موظف هستند که در اداره تیم‌های باشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی مشارکت داشته باشند.


کمال جوانمرد سرپرست مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد است: «بر اساس سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی، واحدهای استانی این دانشگاه باید در حوزه ورزش حرفه‌ای مشارکت کنند. در سال جاری دانشگاه آزاد اسلامی ۲۴ تیم باشگاهی دارد که این تیم‌ها با مشارکت استان‌ها و واحدهای این دانشگاه اداره می‌شود. در طرح آمایش، قطب‌های ورزشی هر استان را شناسایی کرده‌ایم و بر اساس این طرح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه ورزش حرفه‌ای مشارکت خواهند داشت


شناسایی پتانسیل ورزشی هر استان و استفاده و تقویت آن را می‌توان دو ویژگی برجسته تغییر رویکرد باشگاه‌داری دانشگاه آزاد اسلامی دانست که درنهایت منجر به‌صرفه جویی در هزینه‌ها، پرورش استعدادهای ورزشی و افزایش شورونشاط در سطح جامعه دانست.


انتهای پیام/4107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر