صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

کتاب «کاربرد بهبوددهنده‌ها در نان سنگک» چاپ و منتشر شد

کتاب «کاربرد بهبوددهنده‌ها در نان سنگک» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا چاپ و منتشر شد.
کد خبر : 409497

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، جدید‌ترین کتاب سارا موحد چهره نام‌آشنای صنعت غذای ایران و دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و سیما زیدوند کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی مطابق سرفصل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.


در مقدمه این کتاب آمده است: نان یکی از ارزنده‌ترین و مهم‌ترین مواد غذایی مورد استفاده انسان و بخش عمده‌ای از انرژی روزانه، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین‌های گروه B  مورد نیاز بدن است.


نان سنگک از انواع نان‌های مسطح است که به‌دلیل عطر و طعم مناسب، ارزش تغذیه‌ای بالا، قابلیت سیرکنندگی و هضم آسان به‌دلیل مقادیر زیاد فیبر در صدر نان‌های سنتی ایرانی قرار دارد.


امروزه یافته‌ها در راستایمعرفی و استفاده از انواع بهبوددهنده‌ها در ویژگی‌های کیفی محصولات نانوایی نقش دارند که نتیجه آن بهبود کیفیت، افزایش و ماندگاری محصول و به تعویق افتادن بیاتی نان است.


این کتاب بررسی می‌کند که بهبوددهنده‌ها، سست بودن آرد را بهبود بخشیده و باعث کیفیت بهتر نان شده و حجم نان بیشتر شده و دیرتر بیات می‌شود.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

برچسب ها: کتاب
ارسال نظر