صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۲ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
اسماعیلی در گفتگو با آنا:

حل مسائل کشور با حضور اساتید جوان در دانشگاه بهتر انجام می‌شود

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: حل مسائل کشور با حضور اساتید و اعضای هیئت‌علمی جوان در دانشگاه بهتر انجام می‌شود.
کد خبر : 408927

محمدهادی اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به لزوم استفاده از اساتید جوان و تازه‌نفس در دانشگاه، اظهار کرد: اساتید ایرانی در پژوهش‌‌ها و جشنواره‌های جهانی همیشه مورد تقدیر قرار می‌گیرند و رتبه‌های خوبی کسب می‌کنند.


وی افزود: با توجه به بازنشسته شدن اساتید میانسال انتظار می‌رود که مسئولان مربوطه برای انتخاب اعضای هیئت علمی از جوانان متخصص و متعهد استفاده کنند؛ دانشگاه، نیروی محرکه جامعه بوده و برای اینکه روند رو به رشد و مثبتی داشته باشد باید رویکرد تحولی و سازندگی به خود بگیرد و این مهم با حضور اساتید جوان در محیط دانشگاه فراهم می‌شود.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در حال حاضر جمهوری اسلامی دارای بسیاری از اساتید جوان، با استعداد و با انگیزه است که باید از ظرفیت آنان به خوبی استفاده شود تا شاهد رشد روزافزون علم و فناوری ایران در دنیا باشیم. همچنین باید از تجربه و مشاوره اساتید میانسال و کارکشته بهره فراوان گرفت.


اسماعیلی با بیان اینکه نکته بسیار مهمی که دانشجویان سر کلاس‌های درس متوجه آن می‌شوند، بحث حوصله است، خاطرنشان کرد: استاد جوان، وقت و انرژی بیشتری نسبت به اساتید میانسال برای دانشجویان می‌گذارد. از استاد جوانی که به او روح کنکاش، کنجکاوی، پیگیری و ژرف‌کاوی می‌دهد، باید حداکثر استفاده را کرد و به آنان میدان داد.


وی ادامه داد: نظرات کارشناسی اساتید جوان، قطعاً به تصمیم‌سازی در دولت، مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کمک خواهد کرد. هرچقدر اعضای هیئت علمی، جوان‌تر و متخصص‌تر باشند، نسبت به حل مسائل کشور از طریق پژوهش دغدغه بیشتری دارند.


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: روحیه خودباوری و اعتماد به نفس میان اساتید جوان بیشتر مشاهده می‌شود و این روحیه باید به دانشجویان که آینده‌سازان این کشور هستند، تزریق شود.


اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: حلقه‌های بسته‌ای که در سطوح هیئت‌های علمی تشکیل شده است، باید شکسته شود و اساتید جوان به این مجموعه‌های علمی اضافه شوند. توسعه‌ مراکز پژوهشی یکی از اقدامات مناسبی است که رهبر معظم انقلاب بارها به آن اشاره کرده‌اند و برای استفاده از اندوخته‌ اساتید پیشکسوت و ایجاد اشتغال علمی برای اساتید و نخبگان جوان بسیار کارآمد است.


انتهای پیام/4107/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر