باند «گربههای وحشی» را شناسایی کنید+تصاویر
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی وانقلاب مشهد روز گذشته با بیان این مطلب و گفت: با توجه به گستردگی جرایم متهمان پرونده زورگیریهای خشن (گربههای وحشی) در نقاط مختلف شهر و به ویژه مناطق غرب مشهد، دستورات ویژهای از سوی قاضی غلامعلی صادقی (دادستان مرکز خراسان رضوی) برای رسیدگی سریع و خارج از نوبت به این پرونده صادر شده است. قاضی کاظم میرزایی افزود: اعضای این شبکه زورگیری در قالب باندهای دو یا سه نفره به ارتکاب جرم میپرداختند، اما در نهایت همه آنها با یکدیگر در ارتباط بودند و به عنوان یک شبکه گسترده زورگیری در مشهد فعالیت داشتند.
قاضی این پرونده اضافه کرد: به دنبال وقوع یک فقره قتل عمدی در تاریخ سی و یکم تیرماه که طی آن جوان ۲۱ سالهای به نام امیر اسدی طعمه زورگیران گوشی قاپ شد و با ضربات کارد جان خود را از دست داد، پرونده زورگیران مخوف در شعبه ویژه جنایی مشهد گشوده شد و طی ۱۱ شبانه روز فعالیتهای اطلاعاتی و پلیسی، هفت عضو اصلی این شبکه به همراه تعدادی از مالخران دستگیر شدند.
این مقام قضایی تصریح کرد: گستردگی ارتکاب جرایم خشن توسط متهمان این پرونده و همچنین اقدامات خطرناک آنان که توام با ایجاد رعب و وحشت و ضرب و جرح با سلاح سرد بود، به جایی رسید که با دستور دادستان مرکز خراسان رضوی، مقرر شد همه اتهامات اعضای این شبکه در شعبه ویژه جنایی مورد رسیدگی قرار گیرد.
«قاضی میرزایی» همچنین با اشاره به صدور دستور انتشار تصاویر تعدادی از اعضای اصلی این شبکه در روزنامه خراسان، از شهروندان خواست چنان چه طعمه زورگیران خشن شده اند برای شناسایی متهمان به پلیس آگاهی خراسان رضوی واقع در ابتدای منطقه رضاشهر مشهد مراجعه کنند. قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد خاطرنشان کرد: امروز (روز گذشته) کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی در ادامه دستگیری دیگر افراد مرتبط با این پرونده، موفق شدند یکی دیگر از مالخران اصلی گوشیهای سرقتی را دستگیر کنند که متصدی یک فروشگاه تلفن همراه در جاده قدیم قوچان بود. وی گفت: متهم به قتل که «امیرحسین – الف» نام دارد در بازجوییهای تخصصی به فروش چندین دستگاه گوشی تلفن همراه به این مالخر اعتراف کرده بود.
قاضی کاظم میرزایی با بیان این که مالخران اموال سرقتی و به ویژه گوشیهای تلفن همراه در این پرونده حساس، حاشیه امنی نخواهند داشت، اضافه کرد: عملیات کارآگاهان تا ریشه یابی کامل اعضای این شبکه مخوف درحالی ادامه دارد که برخورد قاطعی با مالخران اموال سرقتی صورت میگیرد چرا که اگر مالخری نباشد، سارقان تشویق به ارتکاب جرایم خشن نخواهند شد یا این گونه جرایم با کاهش چشمگیری روبه رو میشود. قاضی شعبه ویژه جرایم جنایی در پایان ضمن قدردانی از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی و به ویژه سرهنگ غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی آگاهی) که در دستگیری اعضای این شبکه نقش داشتند، به شهروندان توصیه کرد: در صورت مواجهه با مجرمان خطرناک ومسلح، از مقابله فیزیکی با آنان خودداری کنند و فقط مشخصات ظاهری و نوع و رنگ وسیله نقلیه آنان را به خاطر بسپارند تا در اولین فرصت با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند. وی در پایان از مالباختگان جرایم گوشی قاپی خواست هنگام مراجعه به پلیس آگاهی مدارک مستند اثبات مالکِیت اموال سرقتی مانند شماره سریال را به همراه داشته باشند.
منبع:خراسان
انتهای پیام/
انتهای پیام/