صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸
دبیر کارگروه خانواده سالم معاونت امور زنان و خانواده:

سازمان‌ها موازی کاری در امر ازدواج را کنار بگذارند

دبیر کارگروه خانواده سالم معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت:‌ سازمان‌ها موازی‌کاری در برنامه‌ها و خدماتی که به جوانان در امر ازدواج می‌شود را کنار بگذارند.
کد خبر : 408453

عالیه شکربیگی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره اقداماتی که برای ازدواج جوانان صورت گرفته است، اظهار کرد: به طور عام همه سازمان‌ها یک بخش امور بانوان دارند و یکی از مباحث مورد نظر آنها خانواده قرار دارد که زیر مجموعه آن بحث ازدواج است.


وی با بیان اینکه همه سازمان‌ها درگیر مسئله ازدواج هستند، افزود: به طور خاص وزارت ورزش و جوانان به‌خاطر جوانان باید به طور ویژه به مبحث ازدواج بپردازد.


دبیر کارگروه خانواده سالم معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: آنچه برآیند عمومی در جامعه است، ناکارآمدی و نارسایی در امر ازدواج بوده که امروزه شبه خانواده یا همان ازدواج سفید را شاهد هستیم.


شکربیگی با بیان اینکه نمی‌توان گفت وزارت ورزش و جوانان صددرصد کارها را به‌خوبی انجام داده‌اند، ادامه داد: این وزارت‌خانه متأسفانه نتوانسته به جوانان خدمات لازم را بدهد چرا که جوانان در اشتغال و ازدواج دچار مشکل هستند.


وی افزود: بارها به این مسئله اشاره کرده‌ایم که سازمان‌ها موازی‌کاری در برنامه‌ها و خدماتی که به جوانان در امر ازدواج می‌شود را کنار بگذارند.


شکربیگی با بیان اینکه فقط وزارت ورزش و جوانان باید به موضوع ازدواج جوانان بپردازد و سازمان‌های دیگر به طور حمایتی باشند، اظهار کرد: سازمان‌هایی که درگیر مسئله ازدواج جوانان، ازدواج دانشجویی و یا ازدواج آسان می‌شوند توجه کنند که ازدواج یک امر فرهنگی است و اقتصادی نیست که بر اساس آن سند صادر شود.


وی افزود: متأسفانه پیامدهای ازدواج‌هایی که برایش سند اقتصادی صادر می‌کنند آسیب‌زا بوده زیرا مبتنی بر فرهنگ نبوده و بعد از ازدواج اختلافات به شدت افزایش می‌یابد؛ به طوری‌که اکنون کاهش ازدواج و افزایش طلاق را شاهد هستیم که قطعا ناشی از خواستگاه‌های اقتصادی بوده است. همچنین سازمان‌های مرتبط با امر ازدواج نتوانستند خدمات لازم را به لحاظ اجتماعی و اقتصادی به خوبی انجام دهند.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر