صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸

موفقیت سیاست بازدارندگی ایران با کمترین هزینه

جمهوری اسلامی ایران توانسته است در راستای سیاست بازدارندگی خود با حداقل هزینه امنیت خود را تأمین و تضمین کند.
کد خبر : 407737

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، محمدحسن قدیری‌ابیانه، سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا، بلیز، استرالیا و کارشناس عالی اسبق امور استراتژیک وزارت امور خارجه است. وی در تحلیل سیاست بازدارندگی مؤثر جمهوری اسلامی ایران در قبال اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی یادداشتی نوشته است که در ادامه می‌خوانید.
از باراک اوباما پرسیدند چرا شما که ابرقدرت هستید به ایران حمله و کار را یکسره نمی‌کنید؟ وی در پاسخ گفت: اگر به ایران حمله کنیم حزب‌الله لبنان، اسرائیل را ویران خواهد کرد. توان حزب‌الله برای ضربه زدن به رژیم صهیونیستی از موانع حمله نظامی آمریکا به ایران است و از آنجا که سیاست ایران بازدارندگی دشمن در حمله به کشورمان است پس کمک به جنبش‌هایی مثل حزب‌الله، سیاست بازدارنده مؤثری است که مانع حمله به ایران است. دشمنان خارجی و ضد انقلابیون همواره تلاش می‌کنند که میزان کمک‌های ایران به فلسطین و لبنان و سوریه و عراق و یمن و افغانستان و ... را خیلی بزرگ‌تر از آنچه که هست جلوه دهند.


با فرض قبول ادعای آمریکا، هزینه‌کرد ماهانه تأمین امنیت هر ایرانی چقدر است؟


در این راستا ادعا کردند که ایران طی هفت سال گذشته 7 میلیارد دلار برای این کشورها هزینه کرده است. بر فرض قبول ادعای آمریکا این به آن معناست که ایران سالانه حدود یک میلیارد دلار و به عبارتی به ازای هر ایرانی در هر ماه با احتساب نرخ این روزهای دلار حدود 12 هزار تومان به ازای هر ایرانی در ماه صرف امور نظامی خود کرده است.


سؤال اینجاست که آیا هزینه کردن ماهانه یک دلار به ازای هر ایرانی برای اجتناب از جنگ با آمریکا، رژیم صهیونیستی و اذنابش، داعش و دیگر گروهک‌های تروریستی برای اینکه ایران مانند عراق و سوریه ویران نشود، کار درستی نیست؟



برآورد خسارت ناشی از جنگ چقدر است؟


فرض کنیم ایران این هزینه را نمی‌کرد و آمریکا نیز به ایران حمله کرده و در این جنگ هزار موشک به ایران شلیک شود که 998 فروند از موشک‌ها در هوا منهدم شده و فقط دو موشک به یک پالایشگاه اصابت کند. خسارت این دو موشک بیش از هزینه کرد یک‌ساله ایران به کشورهای و جنبش‌های فوق خواهد بود! البته اگر دشمن تجاوز کند ما چندین برابر آن ضربه خواهیم زد ولی سیاست ایران اجتناب از جنگ از طریق تقویت جنبه‌های بازدارنده است.



موفقیت سیاست بازدارندگی ایران با کمترین هزینه


تقویت قدرت نظامی کشورمان و تقویت جنبش‌های آزادی‌بخش در جهت سیاست بازدارندگی است. آمریکا با صرف 7 تریلیون دلار نتوانست نفوذی را در منطقه به دست آورد که ایران به ادعای دشمن با بخش اندکی از آن، این کار را محقق کرد. ایران توانست نفوذ معنوی خود را در منطقه گسترش دهد و امنیت بی‌نظیری را برای خود تأمین و تضمین کند.



انتهای پیام/4106/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر