صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۶ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
آیت‌الله بهشتی مطرح کرد:

انتقاد از طب اسلامی رایج در دنیای امروز

رئیس کرسی علوم عقلی شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از طب اسلامی که امروز در دنیا رایج است، گفت: علم باید با ایمان همراه باشد؛ اما طب امروز نفس و تهذیب علم را کنار گذاشته و فقط به جسم می‌پردازد.
کد خبر : 407314

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مشهد، آیت‌الله احمد بهشتی صبح امروز در نشست تخصصی تعامل علوم اسلامی و علوم انسانی که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد با تعریف علم و تقسیم‌بندی آن اظهار کرد: علم به نظری و عملی تقسیم می‌شود و از منظر دیگر علم حضوری یا حصولی است.


وی با بیان اینکه شهود باطنی و خودنگری و خودبینی یک علم است که هر چه انسان نفس خود را تهذیب کند، دایره علم حضوری و شهودی توسعه می‌یابد، افزود: انبیا و ائمه معصومین از این علم استفاده می‌کردند و کسان دیگری نیز به این درجه علم نائل آمده‌اند.


رئیس کرسی علوم عقلی شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از طب اسلامی که امروز در دنیا رایج است، گفت: علم باید با ایمان همراه باشد؛ اما طب امروز نفس و تهذیب علم را کنار گذاشته و فقط به جسم می‌پردازد.


بهشتی با تأکید بر اینکه طبی که اسلام قبول دارد فقط به بدن توجه ندارد، مطرح کرد: نفس مدبر بدن است و تلاش می‌کند اگر خللی در بدن پیدا شود خودش او را تعمیر و درست کند.


وی با بیان اینکه بدن امور خود را با تدبیر نفس، دعا، صدقه و در نهایت با دارو و دوا برطرف می‌کند، اظهار کرد: اکنون طب حیوانی در دنیا رایج است که می‌خواهند مثل موش آزمایشگاهی روی انسان پیاده کنند.


رئیس کرسی علوم عقلی شورای عالی انقلاب فرهنگی از علم اقتصاد، روانشناسی و جامعه‌شناسی امروز انتقاد کرد و گفت: قواعد اولیه این علوم درست بوده اما در مراحل بعد علم اصل که مدبر بودن نفس بوده را کنار گذاشته و به آن بی‌توجه است؛ بنابراین این علوم اسلامی نیست. علم، فلسفه و عقل باید تابع دین باشد در غیر این صورت مشکلاتی را به وجود می‌آورد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر