صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
از سوی انتشارات راه یار؛

«آقای کتاب» به چاپ دوم رسید

کتاب «آقای کتاب» که مروری بر زندگی و زمانه حاج علی یزدانخواه کتابفروش انقلابی کاشان است، به چاپ دوم رسید.
کد خبر : 407107

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، کتاب «آقای کتاب» که مروری بر زندگی و زمانه حاج علی یزدانخواه کتابفروش انقلابی کاشان است، به چاپ دوم رسید. «آقای کتاب»، اولین روایت از یک جریان نادیده در جبهه فرهنگی انقلاب است که ۶۰ سال جهاد فرهنگی خاموش یک انقلابی را روایت می‌کند. این کتاب یک روایت شهرستانی خوب و جامعی از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را ارائه می‌کند.


«آقای کتاب» در واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تهیه شده و محمدحسین بارونقی تحقیق و تدوین آن را برعهده داشته است. این کتاب در 6 فصل، مروری بر زندگی و زمانه 60 سال کتابفروشی «حاج علی یزدانخواه»، پدر شهید و از کتابفروشان انقلابی و قدیمی شهر کاشان است.


در کتاب «آقای کتاب» علاوه بر گفتگو با حاج علی یزدانخواه و اعضای خانواده‌اش، با فعالان کاشانی و افرادی همچون نصرت‌الله شادنوش، مرحوم حجت‌الاسلام محمدتقی مدنی، حجت‌الاسلام شیخ مرتضی قاسمی، حجت‌الاسلام عباس رسول‌زاده، امیرحسین چیت‌سازیان، محمد کتابچی، محسن خسروی، مرتضی مهدویان، احمد فرهنگ، حجت‌الاسلام سید ابراهیم راست بود، علی‌اکبر توحیدیان، علی موحدپور، محمد شقاقی، سید علیرضا شفیعی مطهر و… در مورد زندگی و زمانه آقای کتاب کاشان گفتگو شده است و خاطراتی درباره مرحوم آیت‌الله مدنی کاشانی، آیت‌الله شیخ علی نجفی کاشانی و استاد محسن قرائتی و… هم آمده است.


در انتهای کتاب علاوه بر اسناد ساواک و تصاویر و نمایه، یک مقاله تحلیلی تفصیلی ارزشمندی با عنوان «مبارزات زیربنایی و زیربنای انقلاب؛ درآمدی بر شناخت شبکه توزیع کتاب و رساله امام خمینی در دوران انقلاب اسلامی» ارائه شده است.


در پشت جلد این کتاب چنین آمده است: «انقلاب که پیروز شد با خودم گفتم من مسئولیتم را انجام دادم و حالا که جهد و سپاه، کتاب فروشی دارند دیگر با یک مغازه کوچک کتاب فروشی نمی‌کنم و همان لوازم‌التحریر را می‌فروشم. برای مدتی هم کتاب نیاوردم تا اینکه روزی خانمی به مغازه آمد و گفت کتاب «عربی آسان» می‌خواهم.
گفتم ندارم و دیگر هم نمی‌آورم. بنده خدا درهم شد و گفت من کتاب می‌خواستم و آمدم از شما بخرم. کمی دور شده بود که صداش زدم و گفتم چند روز دیگر بیا تا کتاب را برایت بیاورم. در یک لحظه با خودم گفتم خدایا اگر گشنگی هم بخورم کتابفروشی را رها نمی‌کنم. یک دو شب بعد از این ماجرا خواب دیدم کسی در خانه را می‌زند. در را که باز کردم دیدم امام خمینی است. گفتم آقا شما کجا! اینجا کجا؟ گفت کاری انجام دادی و من وظیفه دانستم به خانه‌ات بیایم. تا صبح هم خانه من بود. وقتی بیدار شدم گفتم این نتیجه تصمیم ادامه کتابفروشی است؛ خدایا چشم، از این به بعد کتاب‌فروشی را رها نمی‌کنم».


چاپ دوم «آقای کتاب» در ۱۹۲ صفحه، قطع رقعی، تیراژ یک هزار نسخه و قیمت ۲۰ هزار تومان از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شده است.


انتهای پیام/4072/4028/


انتهای پیام/

برچسب ها: کتاب کتابخوانی
ارسال نظر