صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۶ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸
معاون سیاسی وزیر کشور:

نباید از ادبیات شرطی برای انتخابات استفاده کرد

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: استفاده مدیران از ادبیات شرطی مثل «اگر» و «آنگاه» صحیح نیست؛ چون خودمان اجراکننده‌ایم و نباید شرطی صحبت کنیم.
کد خبر : 406782

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، جمال عرف در جریان نهمین بازدید استانی معاونت سیاسی وزارت کشور و در پنجمین جلسه ستاد انتخابات استان تهران که با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، معاونان و مدیران کل استانداری، فرمانداران و بخشداران این استان سخن می‌گفت، اظهار کرد: سفرهای استانی معاونت و حضور در جلسات ستاد انتخابات استان‌ها علاوه بر اعلام خداقوت به همکاران، با هدف ارزیابی میزان آمادگی و توانمندی ستادهای انتخاباتی استان‌ها انجام می‌شود.


وی تأکید کرد: به هر حال همه ما شرایط کنونی کشور و تهدیدها و فشارهای ظالمانه و غیرقانونی علیه نظام و مردم را درک می‌کنیم و البته با علم و آگاهی نسبت به شرایط، قبول مسئولیت کرده‌ایم؛ بنابراین استفاده مدیران از ادبیات شرطی مثل «اگر» و «آنگاه» صحیح نیست چون خودمان اجراکننده‌ایم و نباید شرطی صحبت کنیم.


معاون سیاسی وزیر کشور همچنین با اشاره به فرازهایی از متن نامه حضرت علی(ع) به مالک اشتر و تأکید ایشان بر ضرورت به کار بستن حداکثر توان مدیران برای خدمت به مردم، وظیفه اصلی فرمانداران و مجریان انتخابات را اجرای انتخاباتی سالم، امن و با مشارکت بالا دانست که باید حداکثر توان خود را مصروف تحقق این وظیفه کنند.


عرف افزود: دشمنان نظام، تمام برنامه‌ها و اقدامات خود را معطوف به تخریب امید و اعتماد مردم کرده‌اند؛ بنابراین لازم است مدیران سیاسی کشور با هدف‌گذاری افزایش رضایتمندی مردم از طریق تلاش بیشتر و خدمت‌رسانی گسترده‌تر، دفاع از کارآمدی دولت، افزایش انسجام ملی و در نتیجه حفظ ثبات و اقتدار نظام را در دستور کار جدی خود قرار دهند.


رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین با تأکید بر ضرورت تشکیل اتاق فکر ویژه انتخابات در شهرستان‌ها، به نقش مهم احزاب و گروه‌های سیاسی در افزایش مشارکت انتخاباتی اشاره کرد و افزود: نتیجه منطقی شکل گرفتن یک رقابت حداکثری، سالم و ایجابی در جریان انتخابات، تشکیل مجلسی کارآمد، قوی و مقتدر خواهد بود که در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.


انتهای پیام/4079/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر