صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸
معاون دانشگاه آزاد اسلامی کرج مطرح کرد:

تبدیل تهدیدهای عرصه حجاب و عفاف به فرصت با مهندسی فرهنگی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: برای نهادینه‌کردن فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده کرد تا تهدیدهای این عرصه تبدیل به فرصت شود.
کد خبر : 406660

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، نشست هم‌اندیشی مهندسی فرهنگی عفاف و حجاب (فرصت‌ها، تهدیدها و راهکارها) صبح امروز با حضور رؤسای دانشکده‌ها در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.


در این جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سخنانی با تبیین اهمیت و جایگاه عفاف و حجاب در جامعه به‌ویژه محیط دانشگاهی بر لزوم هم‌اندیشی همه استادان و فرهیختگان دانشگاهی تأکید کرد.


حجت‌الاسلام ابراهیم اکبری خاطرنشان کرد: به‌منظور نهادینه‌کردن فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه باید از تمام ظرفیت‌های موجود به‌عنوان فرصت استفاده کرد تا تهدیدهای این عرصه تبدیل به فرصت دیگری شود.


در این جلسه رؤسای دانشکده‌ها نیز با ابراز دیدگاه‌های خود در مقوله عفاف و حجاب، مهم‌ترین فرصت‌ها و راهکارهای حوزه عفاف و حجاب دانشگاه را برای مطالعه، برنامه‌ریزی و اجرا  و آسیب‌شناسی تهدیدهای این عرصه اعلام کردند.


از مهم‌ترین این فرصت‌های مطرح‌شده می‌توان دغدغه‌مندی مسئولان دانشگاه با نیروهای توانمند و دارای رویکرد انقلابی در سطوح مختلف مدیریت، کارکنان و دانشجویان، وجود ظرفیت غنی هیئت علمی، بسیج اساتید، دانشجویی و کارکنان، ظرفیت اندیشکده زنان و خانواده،  پویایی کانون عفاف و حجاب،  فعالیت نشریات در حوزه عفاف و حجاب، وجود نیروهای متعهد حراست،  فعالیت کانون همیاران فرهنگی در سطح دانشکده‌ها، حضور علمای دینی در کسوت مدرس و کارشناس، وجود مسجد باشکوه، مزار شهدای گمنام، فضاهای آموزشی، علمی و فرهنگی و فعالیت کانون قرآن و عترت، کتابخانه، سایت‌های پژوهشی، علمی و فرهنگی را نام برد.



از جمله مهم‌ترین راهکارهای پیشنهادشده در این زمینه می‌توان به آموزش لازم مستمر و همگانی برای افراد، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و نظریه‌پردازی، واگذاری مسئولیت عفاف و حجاب به رئیس هر دانشکده، تشکیل هیئت اندیشه‌ورز حوزه عفاف و حجاب با حضور فرهیختگان، برگزاری مستمر و منظم کمیته‌های انضباطی، فعال‌کردن کارگروه های مشاوره و به‌ویژه مرکز مشاوره، تشکیل جلسات مهندسی فرهنگی عفاف و حجاب، بسترهای مناسب فرهنگی در حوزه تبلیغات، برگزاری جلسات فرهنگی برای جدیدالورودها و تجلیل و تکریم از فعالان فرهنگی حجاب و عفاف اشاره کرد.


برگزاری نمایشگاه‌های عرضه محصولات فرهنگی حوزه عفاف و حجاب و مد و لباس در دانشگاه، برگزاری مسابقات فرهنگی (کتابخوانی)، راه‌اندازی بانک اطلاعات فعالان عرصه عفاف و حجاب،  فعال‌کردن کانون‌ها و همیاران فرهنگی، برگزاری کارگاه‌های مهارتی سبک زندگی ویژه دانشجویان، نظارت همگانی بر لزوم تبعیت از قوانین و مقررات دانشگاه، برگزاری کارگاه عفاف و حجاب در دانشکده‌ها، راه‌اندازی پارک علمی و فرهنگی بانوان، تذکر به استادان و کارکنانی که آیین‌نامه‌های پوشش را رعایت نمی‌کنند و بالاخره گردهمایی سالانه فعالان فرهنگی حوزه عفاف و حجاب نیز از دیگر راهکارهایی بود که مطرح و به بحث و بررسی گذاشته شد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر