صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۰ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸
حسن دانایی‌فر:

دانشگاه‌ها اهتمام کافی برای کمک به توسعه تجارت خارجی ندارند

رئیس ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه گفت: دانشگاه‌های کشور اهتمام کافی برای کمک به توسعه تجارت خارجی ندارند.
کد خبر : 406405

حسن دانایی‌فر در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به برگزاری نشست بررسی روابط اقتصادی با سوریه که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، گفت: از برگزاری نشست‌های علمی در دانشگاه‌ها به منظور بررسی موانع و مشکلات توسعه تجارت با عراق و سوریه استقبال می‌کنیم.


وی در پاسخ به این سوال که برنامه توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه برای همکاری با دانشگاه‌ها چیست، اذعان کرد: برنامه‌ای برای نقش‌آفرینی دانشگاه در توسعه تجارت با عراق و سوریه نداریم اما اگر دانشگاه‌ها برنامه‌ای برگزار کنند ترجیح می‌دهم در برنامه‌های دانشگاهی شرکت کنم.


رئیس ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه بیان کرد: دانشگاه‌ها باید برای کمک به توسعه تجارت خارجی اهتمام داشته باشند، فاصله دانشگاه و عمل و فاصله علم تا اجرا که وجود دارد با برگزاری نشست‌هایی با حضور اساتید، دانشجویان، کارشناسان و مسئولان اصلاح می‌شود.


دانایی‌فر تأکید کرد: روسای دانشگاه‌ها باید در برنامه‌های خود این موضوع را لحاظ کنند، معمولا برنامه‌هایی که در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود نیز حاصل تلاش افراد است.


رئیس ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با سوریه و عراق اظهار کرد: هیچ راهی به غیر از بیرون رفتن از مرزهای‌مان نداریم. باید دامنه تجارت خارجی‌مان را گسترش دهیم و این موضوع منحصر به زمان تحریم نیست. چه اوباما رئیس‌جمهور آمریکا باشد و چه ترامپ، ما مجبور هستیم به خارج از مرزها برای گسترش تجارت برویم. البته در روابط دیپلماتیک هیچ ارتباطی پایدار نیست و سیاستمداران نیز باید این موضوع را در نظر داشته باشند. با توجه به مطالعاتی که انجام شده است بیش از ۹۰ درصد تاجران و صادرکنندگان فعلی ایران، تاجران نسل اولی هستند که این موضوع نشان می‌دهد تجار کشورمان باید تجربه بیشتری در روابط بین‌الملل کسب کنند.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر