صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۲ - ۳۱ تير ۱۳۹۸
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا:

میزان هم‌افزایی را می‌توان با برنامه‌ریزی منظم و هدفمند افزایش داد

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا گفت: میزان هم‌افزایی را می‌توان با برنامه‌ریزی منظم و هدفمند افزایش داد.
کد خبر : 406137

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از فسا، جلسه هم‌افزایی معرفتی از سلسله جلسات بینشی با هدف افزایش سطح آگاهی، بینش و آداب معاشرت اجتماعی جهت اعضای کانون‌های دانشجویی صبح امروز در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا  برگزار شد.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا در این جلسه با بیان اهمیت مسائل اخلاقی، اجتماعی، کار گروهی و سبک زندگی از دیدگاه مقام معظم رهبری اظهار کرد: همکاری و تعامل، همدلی و همراهی در امور نتیجه بهتری می‌دهد، آن نتیجه بهتر همین هم‌افزایی است و بدون هم‌افزایی، رشد و پیشرفت بسیار ضعیف و کند خواهد شد. هم‌افزایی هنگامی به وجود می‌­آید که افراد برای همکاری برانگیخته شوند.


محسن فروغان در ادامه افزود: میزان هم‌افزایی را می‌توان با برنامه‌ریزی منظم و هدفمند افزایش داد، چیزی که متأسفانه ما در آن با توجه به ضعف در کارگروهی بسیار عقب‌تر از کشورهای پیشرفته هستیم.


وی اذعان کرد: یکی از ابعاد پیشرفت، تغییر در سبک زندگی است. دو یا چند انسان که برای رسیدن به هدفی مشترک یکدیگر را یاری می‌­دهند، همواره کارکردی بیش از مجموع کارکرد تک‌تک آن­ها دارد.


مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا نیز درباره اهمیت و ضرورت آداب معاشرت اجتماعی و مسائل اخلاقی در بین دانشجویان گفت: اخلاق حسنه شامل سه اصل بسیار مهم خوش‌رویی، خوش‌گویی و خوش‌خویی است که برای داشتن ارتباطاتی مفید و سودمند نیاز به قدرت کلام خوب «خوش‌گویی» هستیم.


حجت‌الاسلام محمد راهوار بیان کرد: یکی دیگر از اصل‌های آداب معاشرت، خوش‌رویی است که در معاشرت‌های روزانه ما تأثیرات فراوانی دارد. لازم است یادآور شویم که خوش‌رویی، به معنی زیر پا گذاشتن اخلاقیات نیست و برای داشتن ارتباطات مؤثر و پایدار لازم است در عین خوش‌رویی، احترام متقابل و جایگاه هریک از افراد حفظ شود.


راهوار افزود: اگر خوش‌رویی را نماد ظاهری خوش‌اخلاقی در نظر بگیریم، می‌توانیم خوش‌خلقی را نماد باطنی و درونی آن معرفی کنیم. خوش‌خلقی هم برای دوستان و هم در مقابل دشمنان باید وجود داشته باشد؛ چراکه خوش‌خلقی حتی دشمنان را هم به اعتراف وامی‌دارد.


در انتهای جلسه نیز کارگاه آموزشی  با موضوع «همکاری و کار گروهی» برگزار شد.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر