صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۸
رئیس انجمن شنا وزارت علوم:

سوق دانشجویان از شنا به ورزش‌ها آبی سیاست وزارت علوم است/ استقبال از رشته هندپلو

سرپرست مسابقات شنای دختران چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان کشور گفت: سوق دانشجویان از شنا به ورزش‌ها آبی از اهداف انجمن شنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
کد خبر : 405891

صفورا صباغیان‌راد در گفتگو با خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص اهمیت ورزش شنا برای بانوان اظهار کرد: شنا یک ورزش مفرح است که منجر به آرامش و دلگرمی بانوان می‌شود. همچنین ورزش‌های آبی محیطی به‌دوراز استرسی را برای ورزشکاران به ارمغان می‌آورد.


وی در خصوص جایگاه ورزش شنا در دانشگاه‌ها گفت: عمر ورزشی شنا از کودکی آغاز و تا 18 سالگی ادامه‌ دارد. هم‌زمان با آغاز دوران دانشجویی فرد عمر قهرمانی ورزش شنا نیز به پایان می‌رسد و دانشجویان با ورود به دانشگاه داشته‌های خود را در حوزه ورزش شنا به نمایش می‌گذرانند.


رئیس انجمن شنای بانوان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: این انجمن در نظر دارد دانشجویان فعال در حوزه شنا را به دیگر ورزش‌ها آبی به‌ویژه ورزش‌های همگانی، واترپلو، نجات‌غریق، غواصی و... سوق دهد. در همین راستا چندین جلسه برای فراهم‌سازی بسترهای مناسب برای هدایت دانشجویان به سمت دیگر ورزش‌های آبی در اداره‌کل تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شده است.


وی عنوان کرد: سال گذشته مسابقات نجات‌غریق ویژه دانشجویان دختر را برگزار کردیم، یک تیم منتخب از این مسابقات را به لیگ برتر باشگاه‌های کشور اعزام کردیم که این تیم دانشجویی توانست مدال برنز لیگ برتر باشگاه‌های کشور را از آن خود کنند.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه قم با بیان اینکه امسال نیز در المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان یک‌رشته ورزش آبی را برای دانشجویان انتخاب کردیم، افزود: با توجه به اینکه در این المپیاد قهرمانان و نخبگان ورزشی حضور ندارند؛ بلکه دانشجویان مبتدی شرکت کرده‌اند، از همین با تعدیل قوانین رشته واترپلو، یک‌رشته میان‌رشته‌ای واترپلو و هندبال، رشته‌ای به نام هندپلو را در این رویداد ورزشی برگزار کرده‌ایم.


صباغیان‌راد ادامه داد: رشته هندپلو در قسمت کم‌عمق استخر اجرا می‌شود؛ این ورزش برای دانشجویان مهیج و جذاب است. همچنین قوانین این رشته را به فدراسیون شنا ارسال خواهیم کرد تا برای آموزش کودکان زیر 10 سال مورد استفاده قرار گیرد.


سرپرست مسابقات شنا در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر بیان کرد: با توجه به محدودیت‌ها و اینکه رشته هندپلو یک‌رشته نوپا است، امسال در چهارمین المپیاد همگانی دانشجویان دختر کشور 13 تیم در مسابقات هندپلو شرکت کرده‌اند. در روز نخست تیم‌ها با این رشته و قوانین آن آشنا شدند. همچنین داوران این مسابقات، داوران رشته واترپلو از فدراسیون شنا هستند که بر اساس قوانین رشته هندپلو داوری می‌کنند، از همین رو این مسابقات از سطح خوبی برخوردار است.


وی در خصوص فعالیت انجمن شنای بانوان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اذعان کرد: در این وزارتخانه هر دو سال یک‌بار المپیاد قهرمانی دانشجویان یا المپیاد ورزش‌های همگانی برگزار می‌شود. این المپیادها تنها جایی است که می‌توان به این دانشجویان ورزشکار دسترسی داشت.


رئیس انجمن شنای بانوان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: حضور در این المپیاد و برگزاری کارگاه‌ها، کلاس‌های مربی‌گری و داوری همچنین دوره‌های آموزشی ازجمله کارهای این انجمن است. این کلاس‌ها با درخواست دانشجویان برگزار می‌شود. در برگزاری این دورها از ظرفیت‌های فدراسیون‌های مربوطه نیز استفاده می‌شود.


صباغیان‌راد گفت: امسال در کنار مسابقات هندپلو چهارمین دور المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر، کارگاه آشنایی با موج‌سواری را نیز برگزار شد.


انتهای پیام/4115/4084/


انتهای پیام/

برچسب ها: دانشگاه الزهرا
ارسال نظر