برگزاری اولین همایش تجلیل از خیرین سلامت کشور در مشهد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا سیدرضا نیری در نشست خبری اولین همایش تجلیل از خیران سلامت کشور از برگزاری این همایش در 14 مهر ماه در مشهد خبر داد و گفت: حدود 5 هزار نفر از خیرین و معتمدان محلی و استانی در این همایش حضور دارند که از بیش از 350 تن از آنان که معمولا کارهای بزرگی انجام دادهاند تجلیل میشود.
وی ادامه داد: بیش از 60 هزار خیر و مجموعه خیریهای که در گذشته به صورت مجزا اقدامات موازی انجام میدادند در حال حاضر به صورت یکپارچه و متحد اقدام میکنند.
رئیس مجمع خیرین سلامت کشور در خصوص تاخیر در اجرای طرح غربالگری در مدارس که از سالهای پیش به وزارت آموزش و پرورش ارائه شده بود گفت: اقداماتی در زمینه آموزش و پیشگیری از بروز بیماریها انجام شده است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب بسیار فاصله داریم. همچنین در زمینه طرح غربالگری در مدارس نیز مذاکراتی با آموزش و پرورش داشتهایم اما متاسفانه هنوز نتوانستیم این طرح را در کشور اجرا کنیم در حالی که با اجرای این طرح حدود 30 میلیون نفر از دانش آموزان و خانوادههای آنان تحت پوشش قرار میگیرند. در نظر داریم دیداری با وزیر آموزش و پرورش در خصوص طرح غربالگری مدارس داشته باشیم زیرا بیش از یک سال از ارائه این طرح از سوی مجمع خیرین سلامت کشور به وزارت آموزش و پرورش میگذرد.
نیری ادامه داد: برخی از متخصصان به صورت داوطلبانه در قالب اردوهای جهادی به مناطق محروم کشور سفر کرده و بسیاری از بیماران بیبضاعت را درمان کردند که البته این طرحها در کشور به صورت محدود انجام شده است.
وی ادامه داد: به دنبال اجرای طرحهای بسیاری در قالب تشکیل مجمع خیرین سلامت بانوان و پزشکان هستیم و در نظر داریم از گروههای مختلف مردمی و صنفی مجمع سلامت را تشکیل دهیم به طور مثال سال گذشته مجمع خیرین سلامت بانوان تبریز با حدود 800 نفر از بانوان آغاز به کار کرد.
رئیس مجمع خیرین سلامت کشور در خصوص احداث مراکز درمانی خیریه در کشور گفت: با توجه به همسایگی ایران و افغانستان و بروز توفانهای گسترده شنی در زابل شیوع و بروز بیماری سل در بین مردم این منطقه بسیار زیاد است بر همین اساس با همکاری بنیاد خیریه فردوس بیمارستانی را در دست احداث داریم که امیدواریم در بهمن ماه و دهه فجر به بهرهبرداری برسد. در حال حاضر برخی از بیماران مبتلا به سل برای درمان به تهران مراجعه کردند و این امر باعث شده پزشک و پرستار در برخی از بیمارستانهای تهران مانند بیمارستان مسیح دانشوری به بیماری سل مبتلا شوند.
وی ادامه داد: بیمارستان سرطان برای شیمی درمانی و پرتودرمانی در بیرجند با حدود 5 هزار بیمار مبتلا به سرطان در حال احداث است که بیش از 95 درصد آن تکمیل شده است که احداث این بیمارستان از اعزام بیماران به مشهد و زاهدان جلوگیری میکند.
وی همچنین از احداث دی کلینیک در ساوه خبر داد که با همکاری دکتر مجتبی موسوی خوش دل احداث شده و از سوی مجمع خیرین سلامت کشور تحت نظارت قرار میگیرد.
انتهای پیام/