صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸
با هدف نقش مؤثرتر در همکاری‌های بین‌المللی صورت گرفت؛

ایجاد شبکه دانشگاه‌های صنعتی کشور

برخی از دانشگاه‌های صنعتی با هدف افزایش همکاری و ایفای نقش مؤثرتر در همکاری‌های علمی و بین‌المللی مبتکر ایجاد شبکه دانشگاه‌های صنعتی کشور شدند.
کد خبر : 405464

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تعدادی از دانشگاه‌های صنعتی با هدف افزایش سطح تعامل و همکاری و ایفای نقش مؤثرتر در توسعه همکاری‌های علمی و بین‌المللی مبتکر ایجاد «شبکه دانشگاه‌های صنعتی کشور» شدند.


تشکیل این شبکه در راستای ایفای نقش مؤثرتر دانشگاه‌های صنعتی کشور و افزایش سطح همگرایی و همکاری میان آن‌ها در جهت توسعه برنامه‌های آموزشی و پژوهشی و تقویت دیپلماسی علمی و نیز برنامه‌های کلان وزارت علوم در طرح ساماندهی و مأموریت‌گرایی در آموزش عالی کشور صورت می‌گیرد.


فرآیند تشکیل شبکه دانشگاه‌های صنعتی کشور با جلسات متعدد کارشناسی رؤسا و مدیران دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، خواجه‌نصیرالدین طوسی و صنعتی اصفهان و امضای تفاهم نامه همکاری‌های مشترک میان آنها کلید خورده است.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست رؤسای دانشگاه های صنعتی مبتکر این طرح، با اشاره به لزوم هم‌افزایی در مجموعه آموزش عالی کشور گفت: ما از اشتراک‌گذاری ظرفیت‌ها از هر نوعی استقبال می‌کنیم. ایجاد چنین شبکه‌هایی نه‌تنها در بخش دانشگاه‌های صنعتی بلکه در دیگر بخش‌ها نیز مورد نیاز بوده و ذیل طرح ساماندهی و ماموریت گرا کردن آموزش عالی قرار می‌گیرد.


ساماندهی آموزش عالی اولویت اصلی در میان مسائل آموزش عالی کشور است


وزیر علوم با اشاره به اینکه ساماندهی آموزش عالی اولویت اصلی در میان مسائل آموزش عالی کشور است، خاطرنشان کرد: موضوع مهم دیگر در این خصوص، لزوم بومی‌سازی این طرح بر اساس نیازهای کشور است. باید دید این طرح چقدر امکان تعمیم در دیگر حوزه‌ها از جمله علوم انسانی، علوم پایه و… را دارد.


غلامی با تأکید بر لزوم ورود دیگر دانشگاه‌های صنعتی کشور به چنین طرح‌هایی اظهار کرد: باید ورود به این شبکه دانشگاهی مبتنی بر شاخص‌ها و معیارهای دقیق و مشخصی باشد تا دیگر دانشگاه‌های صنعتی کشور نیز با کسب این شاخص‌ها، تلاش کنند وارد این شبکه‌های دانشگاهی شوند.


از جمله اهداف این شبکه که دانشگاه‌های عضو باید آن‌ها را دنبال کنند می‌توان به تبیین طرح‌های تحقیقاتی و فناوری‌های مشترک بین‌المللی، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی و علمی بین‌المللی بر اساس اولویت‌های تحقیقاتی و فناوری دانشگاه‌های عضو و از طریق تشکیل گروه‌های پیشتاز در هر مورد، بهره‌مندی از امکانات اعضا و… اشاره کرد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر