صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۷ - ۲۴ تير ۱۳۹۸
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد مطرح کرد:

درآمدزایی از تولید داروهای گیاهی در دانشگاه آزاد اسلامی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فعالیت در عرصه گیاهان دارویی و تبدیل آنها به داروهای گیاهی بر اساس طب سنتی ایرانی - اسلامی از سیاست‌های معاونت علوم پزشکی این دانشگاه است
کد خبر : 404608

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، محسن نفر در اولین شورای تخصصی طب سنتی که به‌منظور تولید داروهای گیاهی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، فعالیت در عرصه گیاهان دارویی و تبدیل به داروهای گیاهی بر اساس طب سنتی ایرانی-اسلامی را به‌ عنوان یکی از سیاست‌های راهبردی معاونت علوم پزشکی این دانشگاه معرفی و اظهار کرد: با توجه به رشته‌های دانشگاهی متعدد در دانشگاه آزاد اسلامی، پتانسیل خوبی در تولید و فروش داروهای گیاهی در این دانشگاه وجود دارد که می‌تواند یک چرخه از تولید، کشت بذر و گیاه توسط متخصصین کشاورزی را تشکیل دهد.


وی افزود: می‌توان کاشت بذر و گیاه در زمین‌های زراعی موجود در واحدهای دانشگاهی منتخب را آغاز کنیم و با استخراج مواد مؤثره دارویی، بررسی اثرات فارماکولوژیکی و سمیت گیاه و نیز فرمولاسیون داروهای گیاهی منتخب توسط متخصصین داروسازی در برخی دیگر از واحدهای دانشگاهی این اقدام را ادامه دهیم.


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: درنهایت پزشکان متخصص می توانند آزمایش‌های بالینی را روی داروهای فرموله شده انجام دهند. همچنین متخصصین اقتصادی و بازاریابی با اخذ مجوز قانونی، بازاریابی و فروش داروها را در سایر واحدهای دانشگاهی انجام خواهند داد که در نهایت این چرخه از تولید تا ارائه محصول به بازار مصرف تکمیل خواهد شد.


نفر گفت: تشکیل کمیته‌های تخصصی کشاورزی، داروسازی و فرمولاسیون دارو، بازاریابی و تجاری‌سازی ذیل این شورا به‌منظور بررسی تخصصی پروپوزال‌های دریافت شده از واحدهای دانشگاهی ضروری است. امیدواریم تفکر تولید هدفمند گیاهان داروئی را در برخی از واحدهای دانشگاهی با تولید غیرهدفمند آن جایگزین کرده تا با کمک واحدهای دانشگاهی منتخب درآمد مالی غیر شهریه‌ای مناسبی نصیب دانشگاه کنیم.


در این جلسه که با حضور متخصصین طب سنتی، پزشکی، داروسازی و گیاهان داروئی برگزار شد، بر لزوم برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری هدفمند در این حوزه که موضوعی بسیار فراتر از کشت و پرورش گیاهان داروئی در واحدهای دانشگاهی است، تأکید شد.


در انتهای این جلسه مقرر شد تا اعضا فهرستی از داروهای گیاهی پرمصرف و مراحل تخصصی موردنیاز در این چرخه تولیدی را در جلسات آتی ارائه کرده و همچنین اعضای جدیدی را به‌منظور حضور در کمیته‌های تخصصی معرفی کنند.


انتهای پیام/4107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر