صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۳۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۸
آقا‌عبدالهی در گفتگو با آنا:

پسرم پرورش یافته مکتب اهل بیت(ع) بود

پدر شهید علی آقا‌عبدالهی گفت: پسرم پرورش یافته مکتب اهل بیت(ع) بود.
کد خبر : 403705

محمد‌علی آقاعبدالهی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری  گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره فرزند شهید خود علی آقا‌عبدالهی گفت: من دارای چهار فرزند هستم، خداوند سه  فرزند دختر به ما داد و در نهایت فرزند چهارم ما پسری شد به نام علی آقا، علی در سال 1369 به ‌دنیا آمد. از ابتدای کودکی علی با فضای مسجد و هیئت آشنا شد و در سن 12 سالگی در بسیج ثبت نام کرد.


این پدر شهید افزود: علی همیشه از دوران انقلاب و دفاع مقدس از من سوال می‌کرد و می‌خواست بداند که در آن دوران چه اتفاقاتی افتاده است. از جایی‌که در ابتدای انقلاب در جریان ترور توسط منافقین جانباز شده بودم و در مسیر پیروزی انقلاب گام برداشته بودم، برایش از ابتدای انقلاب و فداکاری‌هایی که ملت ایران برای پیروزی در دفاع مقدس و انقلاب انجام داده بودند تعریف می‌کردم و علی نیز مشتاق‌تر از همیشه با تمام وجود به آنچه در دوران دفاع مقدس گذشته بود توجه نشان می‌داد.


وی بیان کرد: علی از همان ابتدا می‌خواست در حوزه نظامی فعال شود و در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی از تمام وجود خود بگذرد این شد که بعد از طی مراحل در بسیج و رسیدن به درجه بسیجی فعال، تمام دوره‌های راپل را گذراند و آموزش‌های نظامی را تماماََ با ذوق و شوق بی وصفی گذراند و از آنجا که سرنترسی داشت و بسیار شجاع بود خیلی زود تمام این دوره‌ها را گذراند. علی در چند پایگاه بسیج ، بسیجی فعال بود و لحظه‌ای خود از بدنه بسیج برای خدمت‌رسانی جدا نمی‌کرد.


پدر شهید آقاعبدالهی ادامه داد: علی سال 1376 در دبستان رسالت منطقه ۱۱ ثبت‌نام و کلاس اول رو سپری کرد و سال 1377 به دبستان امید امام(ره) رفت و تا کلاس پنجم دبستان را در آنجا درس خواند. دوران راهنمایی را در مدرسه راهنمایی ابن سینا منطقه ۱۱ بود و کلاس اول دبیرستان را در دبیرستان شهید مفتح و دوم و سوم دبیرستان را در هنرستان فنی شهدا در منطقه ۱۲ در رشته برق و الکترونیک تحصیل کرد.


علی مدرک کاردانی رشته الکترونیک خود را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر‌ری که همان واحد یادگار امام(ره) است، دریافت کرد و بعد از آن با توجه به علاقه‌ای که داشت به دانشگاه امام حسین(ع) رفت و به آرزوی دیرینه خود که پاسداری بود رسید.


وی یادآور شد: علی بعد از این‌که ازدواج کرد صاحب یک فرزند شد در آن زمان در سپاه انصار نیز مشغول خدمت بود. زمانی‌که جنگ سوریه و اعزام مدافعان حرم اوج گرفته بود زمانی بود که علی درخواست اعزام به سوریه را داده بود اما ما اطلاعی نداشتیم ولی دو سال بود که تقاضای اعزام به سوریه را داده بود و ما اطلاعی نداشتیم.


آقاعبدالهی ادامه داد: قبل از شهادت علی با او تلفنی صحبت کردیم، علی تماس گرفت و با همه صحبت کرد. خبر شهادت علی را بعد از هشت روز بی خبری دریافت کردیم ساعت 6 بعدازظهر بود که فرمانده و چند نفر از دوستان و همرزمان علی آمدند و با حضور آن‌ها به قلب من الهام شد و فهمیدم که علی من شهید شده است. به یاد روزی افتادم که علی را برای اعزام به سوریه تا پادگان همراهی کردم،‌ در آن لحظه‌ها دقیقاََ متوجه این مطلب بودم که او برنمی‌گردد.


وی تاکید کرد: علی آنقدر شجاعت و مردانگی داشت که به شیر خانطومان معروف می‌شود. علی در یک عملیات شناسایی برای شناسایی منطقه‌ای که تحت سیطره داعش جلو می‌رود که چون هوا بارانی و مه می‌شود علی دیگر باز نمی‌گردد و اکنون نیز به عنوان  شهید جاوید‌الاثر محسوب می‌شود. در واقع برای بازگشت علی دیگر امیدی ندارم اما مادر علی مصمم است که علی بازخواهد گشت و امیدوار است که روزی در خانه باز شود و علی وارد خانه شود.


پدر شهید آقاعبدالهی یادآور شد: جنگ سوریه و دفاع از حرم نشان داد که جوانان امروز چیزی از جوانان دوران دفاع مقدس کم ندارند جوانان امروز با شناختی که از اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولاتیت فقیه پیدا کردند با تمام وجود برای دفاع از اسلام و اهل بیت(ع)‌ از جان خود گذشتند. علی نیز پرورش یافته همین مکتب اهل بیت(ع) بود. کتاب از پاستور تا خانطومان نیز درباره زندگی علی به رشته تحریر در آمده و چاپ شده است. 


انتهای پیام/4115/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر