صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۴ - ۱۹ تير ۱۳۹۸
استاد اخلاق و عرفان اسلامی:

عرفان عامل بصیرت و بینایی در انسان است

استاد اخلاق و عرفان اسلامی کاربرد عرفان در زندگی را عامل بصیرت و بینایی در انسان دانست.
کد خبر : 403541

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، اسماعیل منصوری‌لاریجانی در نخستین روز از کارگاه آموزشی ضیافت اندیشه ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه برگزار می‌شود با بیان اهمیت عرفان در زندگی انسان‌ها، یکی از مهم‌ترین کاربردهای عرفان را اغنای عقل و اندیشه انسان عنوان کرد.


وی با بیان کاربرد عرفان در زندگی، آن را عامل بصیرت و بینایی در انسان دانست و افزود: غذا و خوراک عقل، عرفان بوده و عرفان معرفت‌الله است. هرچه عقل به خدا نزدیک‌تر شود، تسلیم‌تر، شکوفایی عقل بهتر و خدمت عقل به جامعه بشریت بیشتر خواهد بود.


 استاد اخلاق و عرفان اسلامی با تصریح بر اینکه هیچ تعارضی بین عقل و دین نیست؛ بلکه دین زبان علم و هستی است، دین را انشاء هوشمندانه عالم هستی دانست و گفت: عرفان برای افراد خاص نیست؛ بلکه برای هر کسی که در این عالم آفرینش آمده و نامش انسان بوده و عقل دارد، است.


منصوری‌لاریجانی با بیان اینکه زبان انقلاب اسلامی ایران عرفانی بوده و امام با عرفانش بین مردم پیوند و همدلی ایجاد کرد، گفت: امام خمینی با زبان عرفان جنگ هشت‌ساله را فرماندهی کردند و با توصیه به استادان برای تفکر و تعقل در مسیر خدا، عرفان را لازمه و مقدمه شناخت بقیه علوم دانستند.


 وی با توصیه به خودشناسی و خودسازی استادان و توجه روزانه به اعمال و رفتارشان اظهار کرد: مؤمن واقعی کسی است که خودش را به‌سختی اندازد و در مسیر اصلاح با محاسبه نفس، راه تعالی را طی کند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه نیز در این نشست با تبریک دهه کرامت و با بیان بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری گفت: اکنون که انقلاب اسلامی ایران گام نخست خود را طی کرده و وارد گام دوم شده، دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید با عبور از مرحله نخست، وارد گام دوم که همان کیفی‌سازی، کارآفرینی مبتنی بر عملکرد دانش‌بنیان و حل مسئله است، شود.


داریوش خادمی‌شورمستی با توجه به اهداف ترسیم‌شده دانشگاه در مدیریت جدید تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بستر لازم برای خودسازی، جامعه‌پردازی، تمدن‌سازی، اشتغال دانش‌بنیان و حفظ روحیه انقلابی‌گری جوانان را فراهم کرده تا آینده جوانان تضمین و از لحاظ فرهنگی و دینی تقویت شود.


حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی‌کارنامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز با قدردانی از عوامل برگزاری این دوره آموزشی و با توصیه به اعضای هیئت علمی برای بهره‌برداری از سخنان اسماعیل منصوری‌لاریجانی با بررسی آیین‌نامه آراستگی فرهنگی و عفاف و حجاب خواستار همکاری مستمر اعضای هیئت علمی در فرایند اجرایی آیین‌نامه شد.


به گزارش آنا، در پایان مراسم استادان به تبادل‌نظر و بیان پیشنهاد‌ها خود برای بهبود وضعیت پوشش و آراستگی در دانشگاه پرداختند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر