صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۸
جانشین فرمانده نیروی انتظامی:

حدود برخی از جرائم در فضای مجازی مشخص نیست

جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: متأسفانه حدود برخی از جرائم هنوز مشخص نشده و نیاز است تا قانون‌گذار این جرائم را مشخص و در چارچوب معین و مقررات تعیین کند.
کد خبر : 402891

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه خبری پلیس، ایوب سلیمانی در حاشیه تکریم و معارفه فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران اظهار کرد: با توجه به گستردگی و بررسی‌های دقیق و همه‌جانبه ضرورت نیاز به وجود فرماندهی ویژه شرق تهران و نیز فرماندهی ویژه غرب استان تهران احساس شد که خوشبختانه امروز همه شاهد موفقیت‌های این مجموعه‌ها در اطراف تهران هستیم.


وی با بیان اینکه برخی محدودیت‌ها در خلال مأموریت‌های این مجموعه‌ها وجود دارد گفت: امیدواریم با حمایت مسئولان مربوطه و تقویت این مجموعه‌ها بتوانیم در انجام مأموریت‌ها موفق‌تر از قبل عمل کنیم.


جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه احداث و راه‌اندازی این مجموعه‌ها یکی از اولویت‌های ما محسوب می‌شد، ابراز امیدواری کرد: ساختمان مجموعه انتظامی ویژه شرق تهران که در حدود 30 درصد کار پیشرفت داشته تا پایان سال 99 به بهره‌برداری کامل برسد.


سلیمانی درباره هجمه برخی افراد به پلیس اظهار کرد: با پدیده جدیدی مواجه هستیم که امیدواریم با همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف بتوانیم با این موضوع برخورد مناسبی داشته باشیم.


وی با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا فضای مجازی این‌گونه لجام‌گسیخته نیست و افرادی که در این فضاها فعالیت می‌کنند شناسنامه‌دار هستند، اظهار کرد: این موضوع کمک می‌کند تا همه مردم به نحو مطلوب از این فضا بهره‌برداری کنند.


جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه در کشور ما بیش از 53 میلیون نفر در فضای مجازی فعال بوده و بیش از 70 درصد مردم از اینترنت استفاده می‌کنند، اظهار کرد: این موضوع ظرفیت نفوذ را بیشتر می‌کند و نمی‌توان در این فضا بدون قاعده و ضابطه عمل کرد و این فضا قطعاً نیاز به مدیریت و کنترل بیشتری خواهد بود.


سلیمانی با بیان اینکه دو مطالبه در فضای مجازی باید اجرا شود، ادامه داد: یکی تهیه و تدوین مجموعه قوانین و مقررات و دیگری حمایت و پشتیبانی از پلیس در این زمینه است.


وی با بیان اینکه امروز خوشبختانه پلیس فتا حضور مطلوبی در این فضا دارد، افزود: برخی محدودیت‌ها در این فضا وجود دارد که مربوط به قانون‌گذار است.


جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه مقابله با سرقت‌ها ، هتاکی به ارزش‌ها و برخورد با هر جرمی که در فضای مجازی اتفاق می‌افتد از وظایف پلیس فتا است، گفت: متأسفانه حدود برخی از جرائم هنوز مشخص نشده و نیاز است تا قانون‌گذار این جرائم را مشخص و در چارچوب معین و مقررات تعیین کند.


سلیمانی در پایان ابراز امیدواری کرد: با مشخص شدن همه ابعاد جرائم در فضای مجازی شاهد بهره‌مندی کامل‌تر مردم از آن خواهیم بود.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر