صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۲ - ۱۵ تير ۱۳۹۸
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:

انتشار اطلاعات حقوق و مدارک تحصیلی مدیران در راستای شفاف‌سازی است

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بحث انتشار اطلاعات حقوق و دستمزد و همچنین مدارک تحصیلی مدیران، تنها بخش کوچکی از اتاق شیشه‌ای صندوق بازنشستگی و در جهت شفاف‌سازی است.
کد خبر : 402651

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از صندوق بازنشستگی، سید میعاد صالحی در گردهمایی بزرگ رؤسای کانون‌های بازنشستگی سراسر کشور با بیان این که کل مبلغ همسان‌سازی برای دو صندوق کشوری و لشکری ۵ هزار میلیارد تومان مصوب و ابلاغ شده است، گفت: از این میزان ۶۵ درصد یعنی معادل 3 هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان سهم بازنشستگان کشوری است.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه 82.5 درصد از بازنشستگان کشوری مشمول طرح همسان‌سازی هستند و حقوق آنها از محل همسان‌سازی، افزایشی بین ۱۱۰ تا ۲۵۰ هزار تومان داشته است، بنابراین دریافتی متوسط هر بازنشسته از بابت همسان‌سازی حدود 190 هزار تومان در ماه خواهد بود.


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: متوسط حقوق در سال گذشته، 2 میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده است که امسال به 2 میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده، ضمن اینکه تعداد بازنشستگان تحت پوشش نیز به یک میلیون و ۴۲۲ هزار نفر رسیده است.


صالحی تصریح کرد: بحث انتشار اطلاعات حقوق و دستمزد و همچنین مدارک تحصیلی، تنها بخش کوچکی از اتاق شیشه‌ای صندوق بازنشستگی است و این شفافیت در بحث پروژه‌های تحمیل‌شده به صندوق و هزینه‌ها و زیان‌هایی که به صندوق وارد کرده است، اعداد بزرگتری را در بر می‌گیرد که قطعاً در مراحل بعدی اطلاعات آن در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه ما نباید وارد پروژه‌های زیان‌ده شویم، گفت: اگر پروژه‌ای به صندوق تحمیل شده است، باید افراد تحمیل‌کننده پاسخ آن را بدهند. چرا ما باید جوابگوی ناکارآمدی و فساد برخی مدیران سفارشی و تحمیلی باشیم؟


وی با اشاره به تعریف صحیح شفافیت ادامه داد: شفافیت با افشاگری متفاوت است و به معنای سیاه‌نمایی نیست، بلکه به عکس با گشودن مسیر اصلاح و افزایش امید در مردم، منجر به افزایش اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی برای کشور می‌شود. البته در این مسیر منافع برخی نیز کاهش می‌یابد که متأسفانه فشارها را روز به روز بیشتر می‌کنند.


صالحی در زمینه خروج از بنگاه‌های زیان‌ده نیز اظهار داشت: ما نمی‌خواهیم در فضای زیان بمانیم و باید در فضای سودآور حرکت کنیم. باید از مجموع پنج هلدینگ تحت پوشش سود بیشتری دریافت شود تا بتوانیم برای بازنشستگان منابع بیشتری فراهم کنیم. بنگاه‌های زیان‌ده تنها منابع موجود صندوق را می‌بلعند و هیچ کمکی به صندوق نمی‌کنند.


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری گفت: با وجود اینکه برای صندوق کشوری و لشکری ۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود، اما هنوز این اعتبار پرداخت نشده است. البته اگر ما بخواهیم همسان‌سازی را به‌درستی و برای همه بازنشستگان اجرایی کنیم باید منابعی بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان از سوی دولت و مجلس اختصاص یابد. قطعاً ما تنها مجری قانون هستیم و این دولت و مجلس هستند که باید در این زمینه ورود کنند.


انتهای پیام/4076/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر