صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۸
واشنگتن‌پست:

کنگره و پنتاگون سد راه ترامپ برای به راه انداختن جنگی طولانی در منطقه هستند

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی از افزایش تنش در منطقه نوشت و تأکید کرد که کنگره و پنتاگون سد راه رئیس‌جمهور آمریکا برای به راه انداختن جنگی طولانی در منطقه هستند.
کد خبر : 402377

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: دولت آمریکا به دنبال افزایش تنش با ایران در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای توجیه اقدام احتمالی علیه جمهوری اسلامی است.


این روزنامه آمریکایی می‌نویسد: واشنگتن با وجود اینکه (بنا به ادعای ترامپ) از حمله نظامی به ایران در واکنش به ساقط کردن پهپاد (جاسوسی) ارتش آمریکا خودداری کرد، همچنان در حال بررسی وضعیت‌های قانونی برای توجیه اقدام احتمالی علیه جمهوری اسلامی حتی بدون موافقت کنگره است.


به نوشته واشنگتن‌پست، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا بارها در جلسات علنی و غیرعلنی با اعضای کنگره درصدد است تا ارتباطی میان ایران و القاعده برقرار سازد تا به این وسیله کاخ سفید بتواند زمینه‌های بهره‌برداری سیاسی از وضع به وجود آمده را در راستای استفاده از ابزار نظامی علیه تروریست‌ها توجیه کند. دولت ترامپ قصد دارد تا با القای تروریستی بودن اقدامات ایران، کنگره را مجاب کند تا همچون اعطای مجوز حمله نظامی پس از حملات 11 سپتامبر، این بار نیز چنین مجوزی را علیه ایران صادر کند.


واشنگتن‌پست تأکید کرد: ادعای پمپئو (درباره ایران) با تردیدهای زیادی حتی میان دولتمردان آمریکایی مواجه است و مقامات وزارت دفاع آمریکا در هفته‌های گذشته گام‌هایی خلاف اظهارات وزیر امور خارجه این کشور برداشته‌اند و معتقدند دولت ترامپ با به راه انداختن چنین نزاعی، وارد یک پروسه جنگ طولانی می‌شود.


ربکا ریباریچ، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفته بود که این وزارتخانه اعتقادی به اعطای مجوزی همچون مجوز سال 2001 علیه ایران ندارد و دیگر مقامات پنتاگون نیز مشابه چنین نظری دارند.


واشنگتن‌پست نوشت: با این وجود، دولت ترامپ به آخرین ترفند خود برای توجیه اقدام علیه ایران بدون اخذ مجوز از کنگره متوسل شد و آن استفاده از حق حکومتی رئیس‌جمهور آمریکا به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح در مواقعی است که تشخیص می‌دهد موضوعی خلاف امنیت ملی آمریکاست. دولت آمریکا دراین‌باره تجارب مختلفی از دولت‌های گذشته در بحران‌های یوگسلاوی تا لیبی دارد.


آخرین‌بار ترامپ از این گزینه خود در آوریل 2018 (فروردین 1397) و حمله به پایگاه‌های سوریه آن هم با ادعای پاسخ به حمله شیمیایی ادعایی به شهر دوما انجام شد. حمله‌ای که انگلیس و فرانسه نیز در آن نقش ایفا کردند.


انتهای پیام/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر