صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۱ - ۱۲ تير ۱۳۹۸
اسکندری در گفتگو با آنا:

اصل ولایت فقیه مانع انحراف جامعه می‌شود

عضو هیئت تحریریه نشریه دانشجوی تحریر گفت: اصل ولایت فقیه مانع انحراف جامعه می‌شود.
کد خبر : 402182

محمدصادق اسکندری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: در فقه اسلامی اگر یک انسان مؤمن دچار اشتباه و گناه شود، با دو نگاه می‌توان در مورد آن شخص قضاوت کرد.


وی ادامه داد: عده‌ای آن شخص را انسانی پست تصور می‌کنند، انسانی که دیگر به او امیدی نیست وعده‌ای هم متصور می‌شوند که او انسان مؤمنی است که در طول زندگی دچار اشتباهی شده است، به تعبیر دیگر نسبت به عمل او نگاه منفورانه دارند و مسیر را برای توبه او هموار می‌بینند و می‌گویند او قطعاً توبه خواهد کرد، چراکه مؤمن اشتباه خود را تکرار نمی‌کند و  بلکه با این اشتباه به رشد می‌رسد. 


اسکندری افزود: در مورد جامعه نیز اگر محور اصلی آن ولی خدا باشد، به تعبیر قرآنی آن، جامعه امام و رهبری الهی داشته باشد، این جامعه اگر دچار اشتباهی شود هزینه آن را خواهد‌ پرداخت و فایده این پرداخت هزینه، رشد و بلوغ آن جامعه خواهد بود که به‌مرورزمان به این فهم خواهد رسید که دیگر مرتکب اشتباه نشود.


عضو هیئت تحریریه نشریه دانشجویی تحریر گفت: اشتباه بودن یا نبودن انتخاب گفتمان‌ها بعد از چندین سال حتماً در مقابل دیدگان ملت روشن‌شده و یا روشن خواهد شد، خود ملت به قضاوت خواهند پرداخت که کجا و کدام گفتمان کمک‌حالشان بوده و کدام گفتمان آن‌ها را متضرر کرده است. کما اینکه در آخرین گفتمان با بدعهدی طرف مقابل مذاکره‌کننده، عاقبت آن روشن‌تر شد.


وی تصریح کرد: جامعه ما به خاطر انتخاب‌های متعدد، مدام در حال پرداخت هزینه و یا دریافت خدمات بوده است، گاهی اوقات شاید اگر یک انتخاب را نمی‌کرد و هزینه‌های آن انتخاب را نمی‌پرداخت، تجربه‌های تاریخی به دست نمی‌آورد. مانند همین تجربه آخر که ممکن بود تا سال‌های متوالی متوجه نمی‌شد که آمریکا کشوری برای مذاکره نیست، بلکه باید مقاومت را در پیش گرفت تا هزینه آن کمتر و فواید آن بیشتر باشد.


این فعال دانشجویی ادامه داد: شاید برای عده‌ای سؤال باشد که چگونه جامعه به یک تفکر تقریباً زاویه‌‌دار با آرمان‌ها، رأی داده است، به‌طور مثال هرسال در ۲۲ بهمن برای تجدید میثاق راهپیمایی می‌کنند؛ روز قدس را گرامی می‌دارند، در هر انتخابات حضور پرشورتر از دفعات قبل است،‌ سال قبل که جنگ رسانه‌ای دشمن در اوج قرار داشت و فشار اقتصادی بر ایران تحمیل‌شده بود، نفرت پراکنی‌ها بیداد می‌کرد، بازهم این مردم باشکوه بیشتر در جشن چهل‌سالگی انقلاب و روز قدس حضور پیدا می‌کنند، آن‌هم حضوری که صدها خبرنگار خارجی آن را حداکثری ثبت می‌کنند.


اسکندری در پایان گفت: انتخاب دولتی با تفکری اهل مذاکره و هم‌زمان پای آرمان‌هایی مثل آرمان مقاومت ایستادن، تناقض نیست. بلکه این انتخابی است که یک جامعه مرتکب آن شده و هیچ‌گاه این انتخاب درست یا اشتباه دلیلی بر منحرف شدن جامعه ندارد و به معنای خارج شدن جامعه از مسیر اصلی نیست. این سیر تاریخی است که جمعی در پیمودن مسیر خود مرتکب آن می‌شوند، انتخاب‌های متناقض باعث رشد کشور و ملت خواهد شد. این از ویژگی جامعه اسلامی است چراکه این جامعه دارای یک اصلی به نام ولایت‌فقیه است. دارای یک امام که ملت خود را راهنمایی می‌کند و مانع انحراف آن می‎شود.


انتهای پیام/4107/4108/


انتهای پیام/

ارسال نظر