صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۸
معاون آموزش ‌و پرورش خبر داد:

شرکت ۵ میلیون دانش‌آموز در ۳۲ هزار پایگاه اوقات فراغت

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش ‌و پرورش از جذب حدود ۵ میلیون دانش‌آموز در ۳۲ هزار پایگاه اوقات فراغت در سراسر کشور خبر داد.
کد خبر : 401805

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در مراسم افتتاحیه اوقات فراغت دانش‌آموزان در استان خراسان رضوی اظهار کرد: برنامه‌هایی که در مدرسه برگزار می‌شود و تمام برنامه‌هایی که با رویکرد مدرسه‌محوری است با سند تحول بنیادین انطباق بیشتری دارد لذا ارزشمندتر است.


وی ادامه داد: در کل کشور برنامه‌های افتتاحیه اوقات فراغت برگزار و برنامه نمادین کشوری آن در استان گلستان و شهر آق‌قلا برگزار می‌شود.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش ‌و پرورش گفت: در کل کشور حدود ۳۲ هزار پایگاه در ۳۵ رشته محوری و با صدها برنامه فرعی پیش‌بینی‌شده است و در این ۳۲هزار پایگاه حدود ۵ میلیون دانش‌آموز را توانسته‌ایم جذب کنیم، ضمن اینکه بیشترین مراجعه و حجم آماری دانش‌آموزان در زمینه پایگاه‌های اوقات فراغت به آموزش‌ و پرورش اختصاص‌یافته است و دلیل آن اعتماد جامعه به نهاد تعلیم و تربیت است، این در حالی است که هیچ اعتباری در آموزش‌ و پرورش برای این برنامه اختصاص داده نشده است.


کاظمی طراحی برنامه جامع اوقات فراقت را یک ضرورت دانست و گفت: باید برنامه‌ای جامع مانند برنامه هدایت تحصیلی طراحی شود برای اینکه دانش‌آموز در دوران ابتدایی برنامه‌های اصلی اوقات فراغت خود را تا پایان تحصیل بر اساس استعدادهای درونی‌اش انتخاب کند.


وی با بیان اینکه اثر برنامه‌های اوقات فراغت اگر از برنامه‌های رسمی بیشتر نباشد کمتر نیست، افزود: دانش‌آموز در برنامه‌های گروهی و اوقات فراغت چون منطبق بر فطرت و علاقه‌مندی او است مهارت‌های متعددی یاد می‌گیرد و این سلامت اجتماعی او را تضمین می‌کند.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش ‌و پرورش گفت: فرهنگ‌سازی و متوجه کردن اولیا نسبت به اهمیت این برنامه‌های مهم یک ضرورت است و اگر خانواده‌ها به اهمیت آن پی ببرند حساسیت بیشتری نسبت به برنامه اصلی خواهند داشت.


وی رویکرد برنامه‌های اوقات فراغت را مهارت‌آموزی عنوان کرد و گفت: امروز یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشور مهارت‌آموزی است که پرسش مهر ریاست جمهوری نیز بر این اساس مطرح‌شده است‌.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر