صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۴۶ - ۱۰ تير ۱۳۹۸
عبدی:

مدیران دولتی تمایلی به انتشار اطلاعات ندارند

یک جامعه‌شناس گفت: مدیران دولتی تمایلی به انتشار اطلاعات ندارند چون نمی‌خواهند انحصارشان از بین برود.
کد خبر : 401707

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از شهرنوشت، عباس عبدی در خصوص عدم تمایل مدیران دولتی به انتشار اطلاعات اظهار کرد: انحصار اطلاعات برای بسیاری از مدیران دولتی از اهمیت خاصی برخوردار است و آن‌ها نمی‌خواهند این انحصار را از دست دهند و بنابراین انتشار داده‌ها مستلزم وجود مسئولانی است که از این مسائل بگذرند.


وی ادامه داد: در پایان‌نامه‌های دانشگاه‌ها، 90 درصد وقت دانشجویان صرف جمع‌آوری داده‌ها می‌شود، در حالی که این‌کار باید در سازمان‌های اداری انجام شود و دانشجو و پژوهشگر نباید درگیر جمع‌آوری داده‌ها، نمونه‌گیری و امور تکنیکال شوند و باید توان را روی تحلیل و محتوا بگذارند.


این جامعه‌شناس تصریح کرد: ما برای پایان‌نامه‌ها باید تحلیل ثانویه را محور قرار دهیم، ضمن اینکه ما در سایت مرکز آمار از نظر اطلاعات و داده‌ها تقریبا کم و کسر نداریم.


عبدی با بیان این‌که یکی از فواید انتشار داده‌ها ارزش افزوده اطلاعات است، گفت: به‌طور مثال استفاده ما و شما از اطلاعات و آمار سرشماری باعث ارزش افزوده این کار در مرکز آمار می‌شود.


وی با بیان این‌که انتشار داده هم فرصت است و هم تهدید، افزود: فرصت از این جهت که این داده‌ها در معرض نقد قرار می‌گیرند و در صورتی‌که محصولی عرضه نشود قابل نقد هم نخواهد بود.


این جامعه‌شناس ادامه داد: زمانی‌ انتشار داده به تهدید می‌انجامد که از داده‌ها استفاده نادرست شود و باعث ایجاد مشکلات شود، بنابراین انتشار باید حدی از استاندارد و اعتبار پژوهش و اطلاعات را داشته باشد. 


عبدی در مورد وجه اقتصادی قضیه نیز اظهار کرد: اطلاعات را هرچند بار که تولید کنیم و انتشار دهیم باز هم دارای ارزش اولیه است، بنابراین دستگاه‌ها و نهادها باید برای ارزش افزوده بیشتر مکلف به انتشار داده‌ها شوند و ارزش این اطلاعات به عرضه و انتشار عمومی آن است.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

برچسب ها: عباس عبدی
ارسال نظر