صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بنفشه‌‌خواه: شاهنامه و گلستان سعدی بهترین منبع برای ساختن سریال‌ هستند

یک بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون معتقد است که شاهنامه فردوسی و گلستان سعدی، بهترین منبع برای ساختن سریال‌های پربیننده هستند. 
کد خبر : 400225

رضا بنفشه‌خواه در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: متأسفانه مدیران تلویزیون برای تولید سریال‌های تلویزیونی سراغ آثار فاخر ادبیات کشورمان چه در نثر و چه در حوزه شعر نمی‌روند و این یک نقطه ضعف است؛ در حالی که آثاری همچون شاهنامه فردوسی و گلستان سعدی بهترین منبع برای ساختن سریال‌های پربیننده هستند. 


وی اظهار کرد: حکایت‌های ادبیات کهن ما منبع بسیار خوبی برای فیلمنامه‌های سینمایی و تلویزیونی محسوب می‌شوند، ضمن اینکه این آثار با روح و جان مردم هم عجین شده است. من خودم از علاقه‌مندان به حکیم ابوالقاسم فردوسی هستم و هنوز هم تعدادی از ابیات شاهنامه را که از دوران نوجوانی و جوانی حفظ کرده‌ام، در خاطر دارم. خوشبختانه کردار خجسته‌ای در جامعه رواج پیدا کرده است و آن برگزاری کلاس‌های شاهنامه‌خوانی برای کودکان و نوجوانان است که با استقبال مردم هم مواجه شده است.


این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون افزود: در تئاتر، توجه به بزرگان ادبیات فارسی به نسبت سینما و تلویزیون بیشتر بوده؛ حتی چند روز پیش من در آسایشگاه کهریزک شاهد اجرای نمایش رستم و سهراب توسط تعدادی از معلولان و توانیابان عزیز کشورمان بودم که واقعاً مرا به وجد آورد. یعنی با همان شرایطی که داشتند و روی ویلچر، نمایش رستم و سهراب را با گریم، دکور، دیالوگ‌های قوی و ... به صورتی حرفه‌ای روی صحنه بردند.


بنفشه‌خواه عنوان کرد: ما در سینما چهره‌های بزرگی مثل زنده‌یاد علی حاتمی و بهرام بیضایی را داریم که در احیا و بهره‌گیری از آثار فاخر ادبیات فارسی در آثار سینمایی و تلویزیون می‌درخشند. دیالوگ‌های علی حاتمی شاهکار است و در میان ادب‌دوستان جایگاهی مانند «ویلیام شکسپیر» در انگلستان دارد، اما متأسفانه مسئولان توجهی به این بزرگان و رویکرد آنها ندارند و نتیجه این می‌شود که استاد بیضایی سال‌هاست که از ایران کوچ کرده است.


وی درباره علت کم‌کار شدن و به نوعی کناره‌گیری از بازیگری هم گفت: متأسفانه پیشنهاداتی که می‌شود معمولاً نقش‌ها و آثار دندان‌گیر و باکیفیتی نیست و از سوی دیگر دستمزدهای پیشنهادی برای همان نقش‌ها هم پایین است. ضمن این که برای گرفتن همان مبالغ هم مشکلات زیادی پیش‌روی بازیگران و عوامل قرار دارد. من گاهی به دوستان می‌گویم یک هفته کار می‌کنید و جلوی دوربین می‌روید و بعد باید سه چهار ماه دنبال پولش بدوی! بنابراین ترجیح می‌دهم استراحت کنم و وقتم را با مطالعه، پیاده‌روی و بودن در کنار دوستان و خانواده بگذرانم.


انتهای پیام/4072/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر