صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان تأکید کرد:

لزوم درآمدزایی برای دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با توسعه صنعت توریسم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان درآمدزایی مرکز تحقیقات علوم و فنون شیلاتی کیوان از طریق توسعه صنعت توریسم را خواستار شد.
کد خبر : 399917

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بیدریغ ظهر امروز در جلسه تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید مرکز تحقیقات علوم و فنون شیلاتی کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان اظهار کرد: اخذ مجوز پروانه بهره‌برداری و تولید گوشت ماهیان خاویاری از فعالیت‌های بارز این مرکز در دوران مدیریت قبلی بود و از مدیریت جدید، ارتقای سطح کیفی و ارائه برنامه‌های متعدد و متنوع در حوزه‌های مختلف علوم شیلاتی، دریایی و زیست‌محیطی را که از اولویت‌‌های این واحد دانشگاهی است، انتظار داریم.


وی شهر چمخاله را شهری توریستی ذکر کرد و درآمدزایی مرکز تحقیقات علوم و فنون شیلاتی کیوان از طریق توسعه صنعت توریسم را خواستار شد.


علی صادق‌پور مدیر جدید مرکز تحقیقات علوم و فنون شیلاتی کیوان نیز گفت: فعال کردن موزه ماهی‌شناسی آبزیان برای بازدید عمومی گردشگران و شهروندان با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گیلان و شهرداری چمخاله، راه‌اندازی ایستگاه هواشناسی در محوطه این مرکز با همکاری سازمان هواشناسی از برنامه‌های است که می‌تواند منجر به توسعه شهر چمخاله و ایجاد درآمدزایی غیر شهریه‌ای برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان شود.


به گزارش آنا، استاد فقید امین کیوان طرح نخستین پایگاه تحقیقاتی علوم شیلاتی را در سال ۱۳۷۵ ارائه کرد و منابع طبیعی زمینی را به مساحت حدود ۲ هکتار در منطقه چمخاله در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان قرار داد. در این مرکز، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی برای گرایش‌های اصلی شیلات شامل بهداشت و بیماری‌های آبزیان، بیوتکنولوژی آبزیان، آب‌شناسی و آلودگی‌های آب، تغذیه و فرآورده‌های شیلاتی، فیزیولوژی آبزیان و تکثیر و پرورش آبزیان پیش‌بینی و راه‌اندازی شد.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر