صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۸
نیکخواه خبر داد:

برداشت 2 تن گل محمدی از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: دو تن گل محمدی از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی این دانشگاه برداشت شد.
کد خبر : 399702

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، مظاهر نیکخواه اظهار کرد: از هر هکتار از اراضی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، دو تن گل محمدی برداشت شد.


وی اظهار کرد: مقداری از گل‌های محمدی برداشت شده برای گلاب و اسانس‌گیری به کارگاه اسانس یک تنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد انتقال داده می‌شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد هدف از کشت این محصول را کسب درآمدهای خارج از شهریه دانشجویی و مصرف کم آب، کشت دیم این گیاه، ارزش افزوده بالای اسانس و ارزش ویژه صادرات آن و در نهایت زیباسازی فضای سبز و محوطه دانشگاه عنوان کرد.


نیکخواه تصریح کرد: با توجه به برداشت خوب این محصول در سال نخست، دوم و سوم حدود یک هکتار دیگر از اراضی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به زیر کشت گل محمدی خواهد رفت.


وی با مقایسه گل محمدی کشت‌شده در اراضی استان چهارمحال و بختیاری با نمونه کشت‌شده در مناطق دیگر کشور گفت: اسانس تولید شده از گل محمدی کشت‌شده در استان به‌ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، دارای مواد مؤثر بیشتری در مقایسه با گل‌محمدی کشت شده در شهرستان‌های دیگر است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: گونه گل محمدی کشت‌شده در مزرعه آموزشی دانشگاه از نوع گل صورتی پرپر است و این گل با آب و هوای خنک چهارمحال و بختیاری سازگاری بسیار خوبی دارد.


نیکخواه با تشریح خواص دارویی گل محمدی تصریح کرد: گل محمدی دارای ارزش درمانی، بهداشتی و آرایشی است و کاربردهای فراوانی در صنعت بهداشتی، آرایشی و داروسازی دارد.


وی افزود: استفاده از نظام کشاورزی ارگانیک یعنی مصرف کودهای آلی و استفاده از روش‌های زراعی به جای مصرف سموم و کودهای شیمیایی برای تولید ارگانیک موجب بالارفتن کیفیت محصول از نظر عطر، به‌ویژه ترکیبات معطر شده است.


انتهای پیام/4117/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر