میوهها نقش مهمی در کاهش گرمازدگی دارند
سینا شیری در گفتگو با خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: در هوای گرم تابستان بسیاری از افراد دچار گرمازدگی میشوند و یکی از بهترین راههای درمان گرمازدگی خوردن نوشیدنیها و خوراکیهای خنک است.
وی افزود: توتها، گلابی، انگور، هلو، زردآلو و سیب و خربزه و طالبی و … میتواند در کاهش گرمازدگی تأثیرگذار باشد زیرا این میوهها آب فراوانی در خود دارند و میتوانند در درمان گرمازدگی مؤثر باشد.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: این میوهها بهترین منبع برای خنکماندن به شمار میروند و حتی میتوانند در رژیمهای غذایی ما گنجانده شوند.
شیری خاطر نشان کرد: ۹۰ درصد هندوانه آب است و نقش مهمی در کاهش گرمای بدن ایفا کند.
وی تصریح کرد: هندوانه حاوی مقدار زیادی ویتامین A و C است، چربی ندارد و مصرف آن علاوه بر کاهش گرمازدگی میتواند در جلوگیری از ابتلا به برخی از سرطان ها مؤثر باشد.
عضو انجمن پزشکان طب سنتی ادامه داد: خربزه هم در این میان نقش مهمی در کاهش گرمازدگی دارد. زیراخربزه هم آب زیادی دارد و هم کمک کند در گرمای زیاد و دمای بالای هوا آب بدن حفظ شود. طالبی و خربزه هر دو کالری کمی داشته و پتاسیم فراوانی دارند.
شیری اضافه کرد: خربزه همچنین بهعنوان یک داروی ادرارآور تلقی میشود که به دفع سموم ناخواسته در بدن کمک میکند.
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: در گرمای تابستان میتوان هویج را رنده و از آن استفاده کرد. هویج رنده شده هم فرد را خنک و هم مواد معدنی بدن را تامین میکند.
انتهای پیام/۴۰۸۷/
انتهای پیام/