صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۴ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
رضازاده:

احساس بی‌پناهی تاب‌آوری در حوادث را کاهش می‌دهد

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: احساس بی‌پناهی تاب‌آوری در حوادث را کاهش می‌دهد و اثرات ان از خود بی‌پناهی کمتر نیست.
کد خبر : 399630

مجید رضازاده در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: حوادث و بلایا در هر زمانی ممکن است رخ دهد و این موضوع افرادی را که با ان حادثه درگیر بودند را دچار مشکلات روحی و روانی می‌کند.


وی اظهار کرد: در چنین مواردی بحث تاب‌آوری مطرح می‌شود و معنای آن این است که افراد در برابر مشکلات و فجایع و بلایا انعطاف‌پذیری داشته باشند.


معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر اینکه فشار بیش‌‌ازحد تحمل افراد را کم می‌کند اضافه کرد: برخی از افراد با مشکلات و بلایا از پای درمی‌آیند، اما در مقابل آن برخی دیگر نیز مقاوم‌تر شده و ادامه مسیر را با موفقیت بیشتری طی می‌کنند.


رضازاده تصریح کرد: در کنار افرادی که با فجایع و مشکلات دچار اختلالات روانی می‌شوند و دست به خشونت و اعتیاد و خودکشی می‌زنند افرادی قرار دارند که با قرار گرفتن در دل فجایع و مشکلات مقاوم‌تر می‌شوند و می‌توانند در زندگی موفقیت‌های بیشتری را کسب کنند.


وی با تأکید بر اینکه بسیاری از موارد مانند فقر و تنهایی می‌تواند تاب‌آوری اجتماعی را کاهش دهد ادامه داد: بی‌سوادی، خانواده‌های بی‌ثبات، فقر و از دست دادن عزیزان می‌تواند تاب‌آوری اجتماعی را کاهش دهد، اما در کنار این اگر افراد از حمایت خانواده و اجتماع برخوردار باشند و شخصیت مستقلی داشته و مهارت‌های فردی و اجتماعی را فراگرفته باشند می‌توانند در برآر بسیاری از مشکلات مقاومت کنند.


معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: افرادی که در معرض بلایا قرار می‌گیرند اگر بتوانند به کمک‌های دولت و اجتماع امید داشته باشند می‌توانند تا حدودی اعتماد به نفس خود را بازیافته و در برابر مشکلات تاب بیاورند اما اگر به این موضوع فکر کنند که کسی به فکر آن‌ها نیست قطعاً نخواهند توانست در برابر مشکلات قد راست کنند.


رضازاده اضافه کرد: احساس بی‌پناهی تأثیراتش اگر از خود بی‌پناهی بیشتر نباشد کمتر نخواهد بود. نمونه آن را می‌شد در سیل اخیر دید زیرا با وجود همه کمک‌های دولتی و مردمی برخی از شبکه‌های مجازی با القای اینکه کمک‌ها کم بوده است سبب افت و کاهش تاب‌آوری و تحمل مردم شده و همین موضوع سبب افت تاب‌آوری مردم شده‌است.


وی اضافه کرد: برخی رفتارهای تصنعی بر بی‌اعتمادی جامعه بحران‌زده اضافه کرد و می‌توان به این نتیجه رسید که آسیب‌های روانی در این زمینه افزایش یابد.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر