صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۸ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸
غلامی:

جایگاه علمی ایران در دنیا شناخته شده است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران گفت: جایگاه علمی ایران در دنیا شناخته شده است.
کد خبر : 399120

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، منصور غلامی در سفر به قم با حجت‌الاسلام سیدمحمدجواد شهرستانی نماینده آیت‌الله سیدعلی سیستانی در ایران دیدار و گفتگو کرد.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار با بیان اینکه پیشرفت‌ها و جایگاه علمی ایران در دنیا شناخته شده است، اظهار کرد: جمهوری اسلامی در متوسط جهانی تولید علم ،جایگاه شانزدهم دنیا را دارد و این نشان از قدرت و جایگاه علمی کشور است.


وی با بیان اینکه بالغ بر ۶۵ بنیاد نیکوکاری هم‌اکنون در دانشگاه‌های کشور ایجاد شده، افزود: حضور خیرین و افراد بانفوذ استان‌های مختلف برای توسعه خوابگاه‌ها و فضاهای آموزشی ازجمله اقداماتی است که در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو در کشور مشغول تحصیل هستند، گفت: توان دولت برای ایجاد خوابگاه به‌ویژه برای دانشجویان دختر کافی نیست و ضرورت دارد تا خیرین در این زمینه به یاری دولت بیایند.


غلامی افزود: خیرین کشور در حال حاضر با اجرای طرح‌های مختلف در قالب توسعه فضای آموزشی، رفاهی و خوابگاه‌ها در بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع در حال کمک به وزارت علوم هستند که این موضوع می‌تواند در توسعه زیرساخت‌های آموزشی در کشور بسیار مؤثر باشد.


تربیت نیروهای متخصص مهم‌ترین کار وزارت علوم است که می‌تواند آینده کشور را تضمین کند


نماینده آیت الله سیدعلی سیستانی در ایران نیز در این دیدار با بیان اینکه با مشورت با افراد متخصص می‌توان شرایط اقتصادی کنونی را پشت سر گذاشت، گفت: در مشورت ضرر وجود ندارد و این مسئله می‌تواند در مسیر حرکتی انسان اثرگذار باشد.
حجت‌الاسلام سیدمحمدجواد شهرستانی، با تأکید بر تلاش برای نشر معارف اهل بیت(ع) افزود: تربیت نیروهای متخصص مهم‌ترین کار وزارت علوم است که می‌تواند آینده کشور را تضمین کند.


در این دیدار نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران درخصوص مسائل پژوهشی و تعلیم و تربیت در کشور و داشتن پتانسیل بسیار قوی در میان جوانان و نخبگان ایرانی در مقایسه با سایر کشورها سخنانی ایراد کرد.


همچنین در حاشیه این دیدار، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و هیئت همراه از موزه حجت‌الاسلام شهرستانی بازدید کردند.


غلامی در بدو ورود به استان قم از سوی استاندار و رؤسای دانشگاه‌های استان مورد استقبال قرار گرفت. هدف از سفر وزیر علوم و هیئت همراه به قم، دیدار با حضرات آیات عظام مکارم شیرازی، وحید خراسانی، صافی گلپایگانی، سبحانی و نوری همدانی است.


وی همچنین با حضور در حوزه علمیه قم با آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد.


در این سفر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم، مسعود شمس‌بخش مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، حسین سیمایی‌صراف معاون حقوقی و امور مجلس و غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را همراهی می‌کنند.


انتهای پیام/4107/4118/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر