صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۵ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

مجلسی دیگر بباید ساخت

فراخوان عمومی آقای قالیباف خطاب به جوانان برای حضور در عرصه انتخابات مجلس، ذیل مفهوم «مجلس نو» تعریف می‌شود که نیاز جدی امروز کشور است.
کد خبر : 398676

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، چند روز پس از بیست و دوم بهمن سال گذشته بود که بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان نگاشته شد. رهبر معظم انقلاب از بزرگان و کنش‌گران عرصه عمومی خواستند این بیانیه را تبیین و تحلیل کنند و به‌صورت عملی پیگیر آن باشند. اولین قدم جدی در جهت این بیانیه، روز گذشته توسط دکتر قالیباف برداشته شد. فراخوان عمومی آقای قالیباف خطاب به جوانان برای حضور در عرصه انتخابات مجلس، ذیل مفهوم «مجلس نو» تعریف می‌شود که نیاز جدی امروز کشور است؛ مجلس نو از دو جنبه قابل‌بررسی است؛ نوگرایی به‌عنوان یک اصل اساسی در مدیریت شامل مجموعه‌ای از اصول مانند جوان‌گرایی و گردش نخبگان است و از سوی دیگر، مجلس به‌عنوان یک قوه از قوای سه‌گانه که به فرمایش امام راحل، در رأس امور است و عصاره فضایل ملت.


اول. این فراخوان پیشینه‌ای دارد که بر اساس آن بهتر فهم و تحلیل می‌شود. نامه دو سال پیش دکتر قالیباف خطاب به جوانان انقلابی و مانیفست نواصولگرایی که سال گذشته رونمایی شد، بر جوان‌گرایی تأکیدی جدی اجرایی و با برنامه دارد.نواصولگرایی، سه مبنای اصلی دارد که یکی از آن‌ها، نوگرایی و جوان‌گرایی است.


هم شخص قالیباف در دوران مدیریتش و هم جمعیت پیشرفت و عدالت، باورمندی خود به جوان‌گرایی را در عمل اثبات کرده‌اند تا جایی که میانگین سنی اعضای شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت که شامل نمایندگان مجلس، اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان رسانه و کنش‌گران سیاسی و اجتماعیست، زیر ۴۰ سال است.


دوم. مجلس شورای اسلامی، نهاد ریل‌گذاری کشور است. در هر زمینه‌ای که قطار دولت یا سایر دستگاه‌ها از ریل خارج می‌شود، مجلس مسئول است. ضمن آن‌که نقدهای جدی به عملکرد مجلس وجود دارد. باید به سمتی پیش رفت که مجلس، بتواند در حوزه تقنین، از تمام ظرفیت‌های علمی و پژوهشی کشور بهره ببرد، خروجی مصوباتش دارای انسجام کلی و بی‌نیاز از اصلاحات چندباره باشد، قوانینش ناظر به اجرا تصویب شود، در بعد بین‌المللی فعال و مؤثرتر باشد، شأن نمایندگی و وکالت ملت بزرگ ایران را حفظ کند، اسیر زد و بندها و سهم خواهی‌های سیاسی و قبیله‌ای نشود، از دانش فنی و انگیزه و اقتدار کافی برای نظارت برخوردار باشد، سازوکاری جدی حتی برای نظارت بر نمایندگان خود داشته باشد و دفتر نماینده هر حوزه انتخابیه، مأمن و پناهگاه یکایک مردم آن حوزه باشد تا جایی که مفهوم خانه ملت به‌صورت عملی محقق شود. روشن است که امروز، از این افق فاصله‌ای معنادار دیده می‌شود؛ از همین روست که می‌گوییم برای تشکیل مجلس آینده، نباید در بر همان پاشنه سابق بچرخد و دقیقاً از همین روست که نیاز به ایده‌های نو و چهره‌های نو داریم.تشکیل مجلس نو، شدنیست، باید همت کرد و از مخالفت‌ها نهراسید. واضح است که در این راه برخی مقاومت کنند، اما همت و انگیزه جوانان مؤمن انقلابی که یک روز علیه ظلم و جور انقلاب می‌کند، یک روز جنگ تحمیلی را به‌خوبی اداره می‌کند و روز دیگر موجب پیشرفت‌های حیرت‌آور علمی می‌شود، خواهد توانست مسئولان جوان و حزب‌اللهی را بر سر کار بیاورد که مقام معظم رهبری در عید فطر فرمودند به‌واسطه آن، اندوه ملت و خود ایشان مرتفع می‌شود.


بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم


فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم


منبع:رسالت


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر