صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۶ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
محمد حسين هوشنگی*

مقابله به‌جای سازش؛ مشی جوانان انقلابی

همواره جوانان انقلابی مشی مقابله با استکبار را در تقابل سازش با آن قرار داده‌اند.
کد خبر : 398395

گروه سیاسی خبرگزاری آنا، استکبارستیزی که از ابتدای نهضت امام خمینی(ره) کلید خورد و همچنان در بطن و بستر جمهوری اسلامی جزء مطالبات و بحث‌های اصلی توده‌های مردمی و نهضت‌های اجتماعی فعلی کشور است، به گواه تاریخ از ابتدا تاکنون از سوی جوانان در بطن جامعه نهادینه شده است و همواره «جوانان انقلابی» در مقابل «سال‌خوردگان» انقلابی مشی «مقابله» با استکبار را در تقابل «سازش» با استکبار قرار دادند.


یکی از مهمترین مصادیق این نوع از مواجهه جوانان نهضت امام خمینی(ره)، در ترور حسنعلی منصور و شهادت چهار نفر از جوانان حزب مؤتلفه اسلامی است. در آن دوره وقتی امام خمینی(ره) در واکنش به تصویب کاپیتولاسیون فرمودند که هر کسی در مقابل این لایحه فریاد نزند گناه کبیره مرتکب شده است، جوانان انقلابی بودند که با نشانه گرفتن حنجره حسنعلی منصور نخست‌وزیر رژیم پهلوی بلندترین فریاد را بر سر رژیم طاغوت کشیدند و با خون پاک خود درخت «استکبارستیزی» را در جامعه ایران آبیاری کردند.


پس از انقلاب نیز در جریان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، دوباره جوانان انقلابی بودند که با فریاد بلند، آمریکا را در جامعه بین‌الملل تحقیر کردند. امام خمینی نیز در واکنش به فریاد بلند «جوانان» انقلابی، حرکت آن‌ها را «انقلاب دوم» نام‌گذاری کردند تا در تمام تاریخ «استکبارستیزی» جوانان کشور ثبت شود، البته بماند برخی که از موضع جوانی به پیری رسیدند و سعی دارند از اقدامات استکبارستیزی خود ابراز پشیمانی کنند، ولی این ابراز پشیمانی قطعاً به دلیل گمراهی مسیر گذشته نیست، بلکه رخدادها و ملاحظات پیری و حتی شاید «سرمایه‌داری» باشد.


جوانان انقلابی این دهه نیز در لبیک به بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی، ان‌شاءالله حرکت در مسیر «فَاستَقِم کَما أُمِرتَ و مَن تابَ مَعَک»، در انجام وظایف و تکالیف خود مقاوم و صبور و به تعبیر امیرالمؤمنین(ع) «برای حق در مشکلات و سختی‌ها شنا می‌کند» در مواجهه با انواع سختی‌ها و گرفتاری‌ها کمر خم نمی‌کند و از میدان خارج نمی‌شوند.


جوانان انقلابی امروز، به بشارت‌های الهی درباره پیروزی قطعی حق بر باطل و اعانات الهی که فرمود: «و کان حقّاً عَلینا نَصرُ المؤمنین» و حاکمیت بلامنازع صالحان بر روی زمین که فرمود: «وَ نُریدُ أن نَّمُنَّ عَلَی الََّذِینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ و نَجعَلَهُم أَئِمَّه و نَجعَلَهُمُ الوارِثین» عمیقاً باور دارند و با اتکاء به همین باورهاست که جهاد می‌کنند بدون آنکه هراسی از جربان باطل داشته باشد و یا درباره سرانجام جهاد و قیام ذره‌ای به خود تردید راه بدهد.


به هر ترتیب می‌توان به وضوح در طول تاریخ انقلاب مشاهده کرد که جوانان کشور همواره با رویکرد مبارزه با استکبار به پیروزی‌های بزرگ دست یافتند و رویکردهای سازش‌کارانه پیرسالاران نتوانست گره‌ای از مشکلات کشور و مردم و جامعه بین‌الملل باز کند.


*فعال سياسی و رسانه


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر