نتیجه تلاش دانشجویان «احیای عدالت و نجات آزادی» شد
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تلاشهای معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تأثیرگذاری بر روند انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی و سنگاندازیهای اعوان و انصارشان به ثمر ننشست و با وجود تخلفات صورت گرفته در انتخابات، در نهایت نمایندگان ائتلاف «احیای عدالت، نجات آزادی» هر دو کرسی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی را کسب کردند و امسال برخلاف سال گذشته، تلاش ائتلاف «طلوع آزادی» را ناکام گذاشتند.
فعالان نشریات دانشجویی چندی پیش با راهاندازی توفان توئیتری با هشتگ «غروب آزادی» نسبت به تلاش گسترده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اعضای اصلاحطلب کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی برای به تأخیر انداختن انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی اعتراض کردند.
هرچند معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این رابطه سنگ تمام گذاشت و با لغو نتایج تأییدشده انتخابات شورای نظارت بر نشریات دانشجویی در چندین دانشگاه کشور از جمله دانشگاه فرهنگیان، رازی کرمانشاه و تعدادی دیگر، همچنین دعوت نکردن از نمایندگان دانشگاه ارومیه به هفدهمین گردهمایی مدیران مسئول نشریات دانشجویی سعی در تأثیرگذاری در روند انتخابات داشت اما تلاش دانشجویان به نتیجه رسید و در جریان انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی میلاد مفاخری در دور اول انتخاب شد.
دور دوم انتخابات اما ویژگیهای خاص خود را داشت و با تخلف آشکار یکی از مدیران مسئول دو برگه با یک دستخط به نفع محمدعلی کامفیروزی به صندوق آرا واریز شده بود و نتیجه را با 143 رای در مقابل 142 رای به نفع ائتلاف طلوع آزادی تغییر داد که با اعتراض دانشجویان و بازبینی آرا این تخلف محرز شد و براساس مواد 26 و 56 آییننامه انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی هردو رأی تخلف شده باطل و محمدرضا محمدی دیگر کاندیدای ائتلاف احیای عدالت، نجات آزادی بهعنوان عضو این کمیته شناخته شد.
فعالان دانشجویی نیز با درج هشتگهای «احیای عدالت» و «نجات آزادی» پیروزی خود را در انتخابات نشریات دانشجویی جشن گرفتند.
سارا عاقلی، دبیر واحد سیاسی دفتر تحکیم وحدت با انتشار توئیتی نوشت: ائتلاف احیای عدالت، نجات آزادی کرسی نشریات را به نام خود زد! این پیروزی ارزشمند است به این خاطر که نتیجه یک اقدام گروهی، بلندمدت و تشکیلاتی است؛ و دوم به این دلیل که بچههای ائتلاف، اخلاق را به پای پیروزی ذبح نکردند و حاضر نشدند برای داشتن کرسی دست به تخلف و تقلب بزنند.
محمدصالح سلطانی فعال نشریات دانشجویی در این رابطه عنوان کرد: تلاش برای احیای عدالت و نجات آزادی با وجود رقبایی که نشان دادند برای رسیدن به قدرت، اهل تخلف و قانونشکنی هستند، کار بسیار سختی است. اما دوستان عزیز انقلابی، ثابت کردند مرد روزهای سختاند. پیروزی در انتخابات نشریات گوارای وجودشان باشد.
اسماعیل کوهیمقدم دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت نیز اظهار کرد: زمانی که داشتند شادی میکردند و شعار میدادند بعد از دور دوم که یک رأی بیشتر داشتند از بچهها خواستیم که سکوت کنند تا آنها تمام کنند و شعارهای ما در تقابل با آنها نباشد؛ اما خدا شاهده وقتی ما شروع کردیم، تحمل نکردند و سعی کردند کار را به زد و خورد بکشند.
ترابی از فعالان نشریات دانشجویی در توئیتی اشاره کرد: آقای کرمی ناظر وزارت علوم در دانشگاههای خاص ( که اکثر انتخاباتشان هم باطل شد) با وجود ادعای قطع همکاریشان با این وزارت در انتخابات دیروز حضور داشتند! بالاخره واقعیت ماجرا چیست؟
محمدرضا از فعالان نشریات دانشجویی نیز با زبان طنز با اشاره به تعویق زمان برگزاری انتخابات نشریات دانشجویی، نوشت: انتخابات رو ریختن تو امتحانات، غافل از اینکه ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم!
علی خسرویراد از دیگر فعالان نشریات دانشجویی خاطرنشان کرد: از اتفاقات مبارکی که ضمن پیروزی ائتلاف احیای عدالت، نجات آزادی در انتخابات شورای ناظر بر نشریات دانشجویی افتاد، شکلگیری یک شبکه نشریات انقلابی دانشجویی در سراسر کشور بود. مطالبهای که رهبری در دیدار اخیرشان با دانشجویان از ما داشتند. اما این آغاز ماجراست ...
در نهایت نتیجه تلاش تمام دانشجویانی که باور به تغییر شرایط داشتند و سر تسلیم در برابر ظلم فرود نیاوردند «احیای عدالت و نجات آزادی» شد.
انتهای پیام/4115/ن
انتهای پیام/