صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۰۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
دبیرکل حزب آزادگی ایران:

نباید به بهانه وجود مشکلات اقتصادی از وضعیت مظلومان عالم غفلت کرد

دبیرکل حزب آزادگی ایران اسلامی گفت: نباید به بهانه وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی از وضعیت مظلومان عالم غفلت کرد.
کد خبر : 397292

عیسی کاکویی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با تأکید بر ضرورت آگاهی از پیشینه تاریخی، سیاسی و جغرافیایی مسئله فلسطین برای بررسی دقیق طرح معامله قرن اظهار کرد: طرح معامله قرن برای این است که گام جدیدی در بحث حاکمیت رژیم صهیونیستی آغاز شود و تمامی مرزهایش را در بر بگیرد و اگر چنین اتفاقی رخ دهد؛ موضوع کشور فلسطین که پس از سال‌ها به‌عنوان کشوری با پرچم مخصوص به خود در سازمان ملل مورد تأیید قرار گرفته بود؛ چه با دولت مستقل، فدرال یا وابسته برای همیشه تمام خواهد شد.


وی در خصوص موضع‌گیری ایران نسبت به مسئله حاکمیت در فلسطین گفت: از نظر ما تمام کسانی‌که قبل از سال 1948 در فلسطین ساکن بودند، چه مسلمان و چه یهودی و مسیحی، مالکان اصلی آن سرزمین هستند، اما پس از آن‌که فلسطینی‌ها به اجبار و تهدید مجبور به فروش زمین‌هایشان شدند؛ رژیم صهیونیستی آن سرزمین را تصرف و اشغال کرد. از نظر قانونی و حقوقی، مالکیت فردی با مالکیت عمومی تفاوت دارد. درست است که فلسطینی‌ها به اجبار زمین‌ها را فروخته‌اند، اما راه‌ها و مسیرهای ارتباطی و نیروگاه و ورزشگاه و غیره را که نفروخته‌اند.


دبیرکل حزب آزادگی ایران اسلامی خاطرنشان کرد: علاوه‌بر مسئله مالکیت زمین‌ها، موضوع دولت فلسطینی که پیش از اشغال زمین‌ها در آن سرزمین حاکم بوده را هم مطرح کرد و نیز باید معلوم شود که دولت فلسطینی حاکم بر آن سرزمین چه شده است؟ سازوکارهای آن دولت چه شد؟ آیا براندازی شده، نابود شده، تسلیم شده، حذف شده و یا هضم شده است؟ این هم یک نکته بسیار مهم در بحث حقوقی و سیاسی مسئله مالکیت و حاکمیت در سرزمین‌های اشغالی فلسطین است که نباید از نظر دور داشته شود.


کاکویی درباره برخی از مخالفت‌ها نسبت به حمایت ایران از فلسطین گفت: اینکه به‌دلیل برخی کوتاهی‌ها و سوءمدیریت‌ها، مردم از معاش و اقتصاد و مسائل اجتماعی و فرهنگی خود ناراضی هستند، کاملاً قابل درک و لمس است، اما نباید به این بهانه حقانیت مظلومان در هر کجای جهان که باشند زیر سئوال رود و مورد اعتراض قرار گیرد. سال‌هاست در بودجه سالانه دولت آمریکا، بودجه جداگانه برای رژیم صهیونیستی در نظر گرفته می‌شود و حتی اروپا هم از این رژیم حمایت می‌کند. دنیای پیشرفته و دموکراسی فعلی، آیا از خود پرسیده و یا به این سؤال پاسخ داده است که در آنجا چه می‌کند و چه ربطی به آن‌ها دارد که مداخله و کمک کنند؟


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر