صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۶ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸
قاری در گفتگو با آنا:

تعویق زمان برگزاری انتخابات نشریات به علت پشت‌پرده‌های سیاسی است

نماینده کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه گلستان گفت: تعویق زمان برگزاری انتخابات نشریات به علت پشت‌پرده‌های سیاسی است.
کد خبر : 396930

علی قاری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی وهنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: به اعتقاد بنده هدف اصلی از این برنامه‌ها، منفعت ائتلاف مقابل نشریات انقلابی بود که به‌شدت به‌ دنبال تعویق انتخابات شورای ناظر بر نشریات دانشجویی بودند.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه در بسیاری از دانشگاه‌های کشور دانشجویان انقلابی حائز کرسی ناظر بر نشریات شدند و حتی در دانشگاه‌هایی که انتخابات آن‌ها ابطال و مجدد برگزار شد، باز هم دانشجویان انقلابی پیروز انتخابات شدند که این بار در عیان دست به چنین حرکاتی بزنند.


نماینده کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه گلستان افزود: با توجه به اینکه در بسیاری از دانشگاه‌های کشور امتحانات دانشجویان آغاز شده است، به امید عدم حضور دانشجویان انقلابی و پیروزی مجدد طیف مقابل در این انتخابات، دست به تعویق انتخابات زدند و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آن دسته از نشریاتی را که به تفکرات خود در مقابل جبهه انقلاب نزدیک‌تر می‌دیدند، با انجام این حرکت زمینه را برای آن‌ها فراهم می‌کنند. در صورت بروز تخلفات احتمالی در انتخابات، هیئت نظارتی وجود ندارد که به اعتراضات رسیدگی کند چون احکام آنان تا اول خرداد ماه است.


قاری گفت: متأسفانه در دانشگاه‌هایی که دانشجویان انقلابی صاحب کرسی ناظر بر نشریات شده بودند، شاهد ایراد گرفتن‌های مضحک از طرف وزارتخانه بودیم که چندین دانشگاه مانند قم و تبریز انتخاباتشان بی‌دلیل ابطال شد و در عوض به حامیان ائتلاف طلوع آزادی در دانشگاه تهران به‌صورت گسترده حق رأی داده شد که نشان می‌دهد احساس خطر کرده باشند.


وی اظهار کرد: بحمدالله در دانشگاه گلستان در زمینه نشریات شاهد رفتار جناحی و سلیقه‌ای مسئولان نیستیم و نشریات از آزادی مناسبی برخوردار بوده و فضای نشریات همچنان گرمای خود را آن گونه که لازم است دارند.


نماینده کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه گلستان تصریح کرد: عملاً در این وضع موجود، خروجی این نشست چیزی جز درگیری و تهمت و جنجال نیست و نمی‌توان در راستای اعتلای وضعیت نشریات دانشجویی کشوری در این نشست‌ها قدمی برداشت و به نظرم تنها راه‌حل وضع موجود بررسی مجدد شیوه‌نامه انتخابات کمیته ناظر بر نشریات و اصلاح ساختارهای آن است.


انتهای پیام/4107/4108/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: دانشگاه
ارسال نظر