صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۷ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸
زادمهر در گفتگو با آنا:

وزارت علوم عامل اصلی حواشی نشست مدیران مسئول نشریات است

مدیرمسئول نشریه دانشجویی هم‌شاگردی گفت: وزارت علوم تحقیقات و فناوری عامل اصلی حواشی نشست مدیران مسئول نشریات دانشجویی است.
کد خبر : 396638

محمد زادمهر در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت:  هفدهمین نشست مدیران مسئول نشریات دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، ظهر امروز در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ايران بدون حضور خبرنگاران برگزار شد. علت دعوت نکردن از خبرنگاران و اصحاب رسانه این است که نشست حاشیه‌های زیادی را به دنبال خواهد داشت و در نهایت هزینه‌های این حواشی نیز به‌پای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.


وی ادامه داد: زمان برگزاری انتخابات شورای نظارت بر نشریات دانشجویی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تعویق انداخته شد و امروز که به دلیل نزدیک شدن به ایام امتحانات اغلب دانشجویان در شهرستان هستند زمان مناسبی برای برگزاری انتخابات نیست و همچنین خبرنگاران اجازه حضور و پوشش خبری از این نشست را ندارند.


دبیر واحد روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: قطعاً ممنوع کردن خبرنگاران در اصلی‌ترین نشست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشان از این دارد که وزارت علوم از این قضیه ترس شدیدی دارد. با رفتارهایی که می‌بینیم احتمال تخلف هم وجود دارد و این تقلب هرچه قدر بی‌صدا و بدون رسانه باشد مسلماً برای مسئولان مربوطه و طیف مشخص نتیجه‌بخش خواهد بود.


مدیرمسئول نشریه دانشجویی هم‌شاگردی با اشاره به اینکه اسناد و مدارک تخلفات در دانشگاه تهران در حوزه نشریات کاملاً مشهود است، افزود: در مورد تخلف نشریات دانشگاه تهران پیگیری‌هایی که توسط فعالان حوزه نشریات انجام شد تابه‌حال به نتیجه نرسیده است؛ البته اراده‌ای برای پیگیری این مشکل در بین مسئولان مربوطه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وجود ندارد و مسلماً خواستار این وضعیت هستند تا دانشگاه تهران با تعداد رأی بیشتری در این انتخابات شرکت کند و خود از این امر نفع می‌برند.


وی ادامه داد: بر اساس اعلام وزارت علوم هر دانشگاه به ازای هر 10 نشریه فعال یک حق رأی دارد و طبق آماری که منتشر کرده‌اند دانشگاه تهران به تعداد 40 رأی حق شرکت در انتخابات شورای نظارت بر نشریات را دارد درحالی‌که این رقم به نسبت تعداد نشریات فعال این دانشگاه اصلاً موردقبول نیست. در بهترین حالت نهایتاً دانشگاه تهران می‌تواند 100 الی 150 نشریه فعال داشته باشد که همانند دانشگاه فرهنگیان می‌بایست 15 حق رأی در این انتخابات داشته باشد.


زادمهر در پایان با طرح این سؤال که آیا دانشگاه تهران 400 نشریه فعال دارد، تصریح کرد: اگر قرار باشد دانشگاه تهران این تعداد نشریه فعال داشته باشد، باید نشریات از درودیوار این دانشگاه بیرون بریزد و شاهد فعالیت پرشور دانشجویان در این حوزه باشیم. در حالی که این‌طور به نظر نمی‌آید.


انتهای پیام/4107/4108/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر