صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۴۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸
باقری درگفتگو با آنا مطرح کرد:

ضرورت احیای آثار تاریخی توسط بخش خصوصی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: احیا و نگهداری آثار تاریخی و میراث فرهنگی باید از سوی بخش خصوصی صورت می‌گیرد.
کد خبر : 396637

محمود باقری در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث فرهنگی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوص تهدید‌های پیش‌ رو در حوزه میراث فرهنگی کشور اظهار کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد نزدیک به 2 هزار اثر باستانی وجود دارد که حدود 700 اثر ثبت ملی شده است.


وی افزود: با توجه به احیای آثار تاریخی جهت بهر‌ه‌برداری از میراث فرهنگی، سهم اعتبارات استانی در این حوزه کم است ولی معمولاً سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ردیف بودجه‌هایی که هزینه می‌کند این کمبود را برطرف می‌کند.


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون چند اثر تاریخی در این استان برای احیا با این بودجه آماده و برای واگذاری و نگهداری به بخش خصوصی واگذار شده است.


باقری افزود: باید اعتباراتی برای برخی آثار در قسمت مرمت مثل بناهای تاریخی و خاص که احتیاج به مرمت اضطراری دارند،  در نظر گرفت.


وی عنوان کرد: آثاری که نیاز به مرمت دارند را نمی‌شود رها کرد و باید متناسب با کاربری در حوزه گردشگری به بخش خصوصی واگذار شود که از این کاربری می‌توان در جهت استفاده از کاروانسراها، موزه‌ها و بازارچه برای عموم بهرده‌برداری کرد.


انتهای پیام/4046/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر