انتخاب رهبری و قدرت بسیج مردمی به انقلاب امام راحل دوام بخشید
محمدرضا شهرکی در گفتگو با خبرنگار حوزه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: سیاستگذاران آمریکا بعد از رحلت امام خمینی (ره) کار نظام جمهوری اسلامی ایران را تمامشده و انقلاب را محدود به امام خمینی (ره) میدانستند.
وی ادامه داد: سیاستگذاران آمریکایی بر این عقیده بودند که بعد از امام راحل نسخه انقلاب درهمپیچیده خواهد شد، اما فراموش کرده بودند که پایههای این انقلاب بسیار محکم است. قدرت بسیج مردمی که همه اقشار را در ۸ سال دفاع مقدس کنار هم نگه داشته بود و همچنین اتفاق مهم دیگر در آن ایام که آمریکاییها را عقب راند انتخاب مشروع، قانونی و سریع آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) بود که جای فکری برای سیاستمداران آمریکایی نگذاشته بود.
شهرکی افزود: انقلاب همچون پرندهای خارج از حد تصور آنان در حال اوجگیری بود. جهانیشدن و وسعت پیدا کردن تفکر انقلاب اسلامی که به کشورهای جهان، مقاومت و مبارزه با ظلم و ستم در مقابل ظالمان و ستمکاران را ساطع میکرد همواره بهعنوان چالشی برای آمریکا بود.
وی اظهار کرد: آمریکا انواع روشها را برای مقابله با ایران به کار گرفت و انواع پروژههای مختلف، گریزها و نفوذهای گوناگون سیاسی، فرهنگی، اقتصادی را کلید زد که دراینباره واشنگتنتایمز در گزارشی راه نفوذ و ورود ایران به اردوگاه غرب را از طرق مختلف معرفی کرده که ازجمله آنها نفوذ از راه اعتدالگرایی و دموکراسی نظام جمهوری اسلامی را بهعنوان حربهای مطرح کرد.
قائممقام روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: در بین فشارهایی که وجود داشت، فشار اقتصادی که معیشت مردم را در برداشت نهتنها کم نشد بلکه هر روز افزایش پیدا میکرد؛ اما میدانستند بهتنهایی برای به زانو درآوردن نظام جمهوری اسلامی ایران کافی نیست و به همین دلیل زمینههای فرهنگی و مطبوعاتی را شروع به پیگیری کردند و دنبال آن بودند و هستند که زمینه را برای تولید و تولد جوان غربگرا پیریزی کنند.
وی ادامه داد: جهانیسازی آمریکا با انقلاب ایران که مقاومت را به جهانیان و سایر کشورهای مستضعف نشان میداد، در تعارض بود؛ به همین دلیل دشمنی آمریکا با ایران با ساختار نظام جمهوری اسلامی است که هم برتری نظامی آمریکا را زیر سؤال برده و هم جلوی پروژه جهانیسازی آمریکا را گرفته است. آمریکا هماکنون در باتلاقی دستوپا میزند که گرفتار آن شده و نظام آمریکا با توجه به ساختاری که دارد و همچنین اعتقاد شدیدی که به نظام سرمایهداری که در دنیا دارد، به چالش کشیده شده است.
شهرکی تصریح کرد: ترامپ و امثال او که میگویند ما مذاکره میکنیم، بدون هیچ پیششرطی به آن دلیل است که آنها و نظام آمریکا در پیچی قرار گرفتهاند که خود را مجبور به همکاری همراه با حربه تحریم و فشار میدانند و احساس میکنند اگر از آن فاصله بگیرند قطعبهیقین از مسیر خود منحرف میشوند، چه افراطیون و چه محافظهکاران در آمریکا یک هدف را در ایران دنبال میکنند و آن سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی ادامه داد: بعضی رسانههای داخلی که بهعنوان پیادهنظام آمریکا در کشور هستند، با همین هدف اقدامات خود را انجام میدهند. در گزارشی که دیلیمیل از وضعیت ایالت کالیفرنیا آمریکا منتشر کرده بود، مردم این ایالت به دلیل فقر در چادر زندگی میکنند و آنها را در خطر انواع بیماریهای از جمله تیفوئید و امثال آن قرار گرفتهاند، کافی است شما نظام سرمایهداری را در آمریکا ببینید که چه بلایی سر آنها آورده بعد متوجه خواهید شد که آیا سیاستمداران آمریکایی به فکر مردم ایران هستند یا نه.
شهرکی در پایان گفت: آمریکاییها با اقداماتی که تا به امروز انجام دادهاند، نشان میدهند که به فکر فشارهای ظالمانه بر مردم هستند که در آن شکی نیست.
انتهای پیام/4115/4108/پ
انتهای پیام/