مخاطبان سینمای کودک در دهه 60 تماشاگران حرفهای امروز هستند/ احتمال ساخت نسخه سینمایی «شاپرک خانوم»
به گزارش خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان که به دبیری علیرضا تابش از دوشنبه بیست و هشتم مردادماه در اصفهان آغاز شده است تا چهارم شهریورماه ادامه خواهد داشت.
جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان از جشنواره های معتبر سینمایی کشور است که در سه دهه اخیر در تقویت سینمای کودک به عنوان یکی از گونههای مهم سینمایی نقش مهمی ایفا کرده است. ژانری که همواره مخاطبان پرشماری را داشته و با وجود فراز و نشیبها و شدت و ضعفها به مسیر خود ادامه میدهد.
در همین ارتباط، حسن انصاریان کارگردان و فیلمنامهنویس سینما و تئاتر در گفتگو با خبرنگار خبرگزار ی آنا گفت: نکته مهمی که نباید فراموش کنیم این است که مخاطبان آینده سینما و تئاتر ما همین کودکانی هستند که امروزه پای فیلمهای مخصوص به خودشان مینشینند. اگر امروز روی تئاتر و فیلم کودک سرمایهگذاری کنیم تماشاگران آینده ما همین بچهها هستند که با نگاهی پخته وارد فضای جامعه خواهند شد و از تئاتر و سینمای ملی ما حمایت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: اگر به سلیقه هنری کودکان اهمیت بدهیم و فیلمهای درست به آنها ارائه کنیم، وقتی بزرگ شوند این سلیقه هنری نیزارتقا مییابد. فعالان حوزه سینما و تئاتر کودک باید به سهم خود به این فرایند کمک کنند. یکی از راههای موثر هم این است که سینمای کودک به طور جدی از زیر نظر دولت دربیاید و به بودجه های دولتی تکیه نکند.
انصاریان که خرداد ماه امسال تئاتر موزیکال شاپرک خانوم را بر اساس نمایشنامهای از بیژن مفید و با بازی بازیگرانی همچون سیاوش طهمورث، فریبا متخصص، قربان نجفی، محمد آقامحمدی، بهرام سرورینژاد، آذین فولادوند و سبا قاسمی کارگردانی کرد، درباره احتمال تبدیل این نمایش به یک فلیم سینمایی هم گفت: راستش من در جریان اجرای این نمایش در همین زمینه یک تست زدم که یک مقدار هم برایم هزینه داشت. تئاتر شاپرک خانم را درون سالن، بدون تماشاگر و با سه دوربین حرفهای به شیوه سینمایی فیلمبرداری کردیم. من این پلانهای گرفته شده را خرد کردم. قرار است یک فیلمنامه ویژه روی خود متن نوشته شود تا بعد به صورت جدیتر به فکر پیشتولید و پیدا کردن تهیهکننده باشم.
وی عنوان کرد: شاید بخشی از سرمایه اولیه را هم خودم تأمین کنم چرا که میخواهم بر پایه تئاترکودک یک اثر جذاب در سینمای کودک هم تولید کنم. البته هنوز هیچ چیز قطعی نیست. من این کار را زمانی شروع میکنم که مطمئن باشم این کار به بهترین و جذابترین شکل ساخته خواهد شد.
انصاریان با اشاره به سالهای دهه شصت به عنوتان دوران طلایی سینمای کودک گفت:شما اگر تئاترها یا فیلمهای آن دوره را بررسی کنید میبینید که نه تنها فیلمهای شاخص سینمای کودک در آن سالها از نظر اقتصادی ضرر نکردند،بلکه کودکان آن دوران هستند که امروز به تماشاگران وفادار و حرفهای سینما و تئاتر تبدیل شده و اقتصاد هنر را تقویت میکنند.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/