صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۲۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
پیشنهاد اندیشه‌ورزی/

بهبود استفاده از رسانه‌های حاکمیتی نیاز به ورود دانشگاه دارد

«بهبود استفاده از رسانه‌های حاکمیتی» در راستای گام دوم انقلاب، موضوعی است که می‌تواند برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها استفاده شود.
کد خبر : 384889

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی‌های آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مجموعه خبرهای پیشنهاد اندیشه‌ورزی تاکنون سعی کردیم ضمن توجه به مطالبه مقام معظم رهبری از دانشجویان در رابطه با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، موضوعاتی را با توجه به نیازهای روز و اساسی به دانشجویان ارائه کنیم.


۱۳ مهر ۹۰ در دیدار نخبگان و برگزیدگان علمی با مقام معظم رهبری، ایشان ضمن انتقاد از نبود اهتمام لازم به مسئله کرسی‌های آزاداندیشی با وجود تأکیدهای مکرر خاطرنشان کردند: جوانان باید با فکر کردن، نوشتن و انعکاس ایده‌های خود در کرسی‌های آزاداندیشی فضای گفتمانی به وجود آورند.


معظم‌له همچنین بیان کردند: این کرسى‌‌هاى آزاداندیشى که ما مطرح کردیم مستلزم بحث‌هاى آزاد دانشجویى در محیط دانشگاه‌‌هاست، بسیارى از مسائلى را که در اینجا دوستان مطرح کردند، می‌تواند تعیین تکلیف کند، روشن کند؛ جهات مثبت و منفى هر مطلبى را در بحث‌هاى دانشجویى باید بتوانند به دست بیاورند.


رضا پیوندی، نماینده مدیران مسئول نشریات دانشجویی در سخنرانی خود مقابل مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان به استفاده از ظرفیت مطبوعات حاکمیتی بزرگ مانند روزنامه‌های کیهان، اطلاعات و جمهوری اسلامی در راستای گام دوم انقلاب و با حضور نیروی جوانان اشاره کرد.


اکثر بازیگران موفق رسانه‌های کشور، دانشجویان فعال در نشریات دانشجویی هستند


رضا پیوندی افزود: ظرفیت‌های بزرگ رسانه‌ای بایستی حضوری فعال، پویا و جوانانه در راستای گام دوم انقلاب داشته باشند؛ برای تبدیل این امر به یک فرهنگ عمومی، لازم است نیروهای خوش فکر، اهل قلم و انقلابی دانشجویی مورد توجه مطبوعات و رسانه‌ها، قرار بگیرند تا روح تازه‌ای در کالبد جریان رسانه‌ای کشور دمیده شود. مديران جراید و مطبوعات حاکمیتی بزرگی چون کیهان، اطلاعات و جمهوری اسلامی سالهاست در اين عرصه حضور دارند و حتما مأجورند؛ اما هرچه ايده داشته‌اند تاکنون به فعلیت رسانده‌اند و حال که حضرتعالی آغازگر روند جوان‌گرايی در مديريت كشور هستيد، چه خوب است كه این تغییرات را در فضای مطبوعات به انجام برسانید. 


نماینده مدیران مسئول نشریات دانشجویی کشور گفت: اکثر بازیگران موفق امروز رسانه‌های کشور، همان دانشجویانی هستند که سالیان دراز در نشریه‌های دانشجویی‏ قلم زده‌اند. پس قاعدتاً بازیگران اثرگذار در رسانه‌های آینده کشور هم از دانشجویان اهل قلم امروز خواهند بود. پس نباید از ظرفیت این جوانان خوش فکر غفلت کرد.


با توجه به مطالب بیان‌شده موضوع «بهبود استفاده از رسانه‌های حاکمیتی»، به دانشگاهیان ارائه می‌شود تا در فضای کرسی‌های آزاداندیشی به بحث پیرامون این موضوع بپردازند.


انتهای پیام/۴۱۱۵/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر