صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۷ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸
نجفی عنوان کرد:

بازمهندسی رشته‌های کشاورزی به‌دلیل نیاز بالای کشور به متخصص

مدیرکل امور اقتصادی و دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به نیاز مبرم کشور به متخصصان کشاورزی در آینده، بازمهندسی رشته‌های کشاورزی در مرحله انجام است.
کد خبر : 384860

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، پیام نجفی که صبح امروز در جریان بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از مرکز تحقیقات بذر، گلخانه‌ها و مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) سخن می‌گفت، اظهار کرد: رشته‌های کشاورزی در سال‌های اخیر به علت معرفی‌نکردن درست و توجه کاذب خانواده‌ها به برخی از رشته‌های راحت و زودبازده از نظر تولید درآمد، با بی‌مهری مواجه شده و جذب در این رشته‌ها بسیار کم بوده است، به‌طوری که در سراسر کشور بدون احتساب رشته مهندسی صنایع غذایی، 7 هزار دانشجو در این گروه رشته‌ها مشغول به تحصیل هستند.


وی بیان کرد: بازمهندسی رشته‌های کشاورزی در مرحله انجام است و نیاز داریم که این رشته‌ها را بازشناسی کنیم و به داوطلبان و جامعه معرفی کنیم چون نیاز آینده کشور به متخصصان این رشته‌ها بسیار زیاد است از این رو از امروز باید کمر همت ببندیم و متخصصان آینده ایران اسلامی را تربیت کنیم.


مدیرکل امور اقتصادی و دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پروژه بذر اکنون یکی از مهم‌ترین پروژه‌های کشور است و باید به آن توجه ویژه‌ای داشت و در سطح کشور توسعه داد؛ چراکه نیاز کشور به انواع مختلف بذر بالاست و با توجه به این پروژه عظیم ملی نه تنها کشور در این زمینه به خودکفایی می‌رسد؛ بلکه با صادرات آن به درآمدزایی ارزی کشور کمک می‌شود.


نجفی با بیان استفاده از جوانان نخبه در کنار استادان دانشگاه در این پروژه خاطرنشان کرد: 20 دانشجوی نخبه علمی و علاقه‌مند علاوه بر استادان متخصص در مرکز تحقیقات بذر این دانشگاه مشغول به کار هستند و توجه به اینگونه طرح‌ها نه تنها سبب اشتغالزایی فارغ‌التحصیلان می‌شود بلکه بسیاری از کمبودهای ناشی از واردات نیز برطرف می‌شود.


مدیرکل امور اقتصادی و دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: برای تولید انبوه علاوه بر مزرعه تحقیقاتی واحد اصفهان(خوراسگان)، در 50 هکتار از اراضی زراعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز با قدرت در این طرح ملی مشارکت داشته باشد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر