صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۹ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
عیسوی:

نقش رسانه در دفاع مقدس ایجاد روحیه نشاط و خودباوری بود

معاون خبر صدا و سیمای مرکز خلیج‌ فارس نقش رسانه را در دوران مقدس، نقشی مهم و حائز اهمیت برشمرد که روحیه نشاط و خودباوری را در رزمندگان تقویت می‌کرد.
کد خبر : 383381

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، علی عیسوی در نشستی كه عصر امروز با محور نقش رسانه در دفاع مقدس به میزبانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد به تبیین نقش رسانه در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: با توجه به محدودیت رسانه‌های آن زمان و کمبود امکانات؛ ولی با توجه به هوشیاری رزمندگان اسلام رسانه توانست نقش قدرتمندی در هشت سال دفاع مقدس داشته باشد.



وی افزود: نقش اصلی رسانه در طول دوران دفاع مقدس ایجاد روحیه نشاط، امید و خودباوری بود كه با كمترین امكانات و فرستنده، رویدادهای جنگ را پوشش خبری می‌داد و تدابیر تبلیغاتی و ترفندهای دشمن را با افتخار خنثی و افشا می‌کرد.


معاون خبر صدا و سیمای مرکز خلیج‌ فارس ادامه داد: نقش اصحاب رسانه در کنار رزمندگان در انجام وظایف محوله و خدمت به نظام و انقلاب اسلامی و تحقق اوامر و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) و فرماندهی كل قوا ستودنی بود و با هوشیاری و خلاقیت جنگ روانی دشمنان را بی‌اثر می‌کرد.


عیسوی با یادآوری فداکاری بسیاری از اصحاب رسانه که نقش رزمنده را ایفا می‌کردند، گفت:  بزرگداشت خاطرات شهدای مطبوعات و رسانه‌های هشت سال جنگ تحمیلی بسیار شنیدنی و خواندنی است.



معاون خبر صدا و سیمای مرکز خلیج‌ فارس از شهید غلامرضا رهبر به‌عنوان نخستین شهید خبرنگار در خط مقدم جبهه یاد کرد و گفت: این شهید و سایر شهدایی چون شهید آوینی و سایر شهدای دانشگاهی و اصحاب علم و قلم نقش ارزشمندی را برای پیروزی ما بر دوش کشیدند.


وی افزود: انتقال این خاطرات  و تلاش‌های  شهدای خبرنگار و اصحاب رسانه در آن شرایط سخت توانست توطئه‌های ضدفرهنگی و مخرب دشمنان ایران اسلامی را نقش بر آب و راه را برای پیروزی هموار کند.


معاون خبر صدا و سیمای مرکز خلیج‌ فارس اظهار کرد: این وظیفه رسانه‌هاست كه با ایجاد برنامه‌های مشاركتی بین اقشار مختلف و تهیه اخبار و گزارش‌های مستند و موثق  بتوانند در شرایط سخت بر جنگ روانی دشمن فائق بیایند و با ایجاد روحیه و انگیزه جوانان را در میدان نگه دارند.


وی افزود: امروز افتخار آن را داریم که در جریان بركات و ارزش‌های دفاع مقدس به  ٢٤٤ شهید، ٥٠ جانباز و ١٢ آزاده افتخارآفرین رسانه در طول دفاع مقدس جانانه افتخار کنیم و ادامه‌دهنده راه آن عزیزان باشیم.


عیسوی با بیان جسارت و ایثار تصویربرداران شجاع دفاع مقدس اظهار کرد: این عزیزان جان برکف عاشقانه تا مرز شهادت برای ضبط تحولات جبهه‌های حق علیه باطل پیش می‌رفتند تا بتوانند این لحظات بزرگ و حساس را برای آیندگان ثبت و ضبط کنند.


معاون خبر صدا و سیمای مرکز خلیج‌ فارس گفت: باید در آستانه آزادسازی خرمشهر عزیز یادی کنیم از گویندگان پرتوانی كه طنین صدای‌شان چون محمود كریمی قزلیچه در گوش ایران طنین‌انداز شد و در اوج احساس و غرور اعلام كرد «خرمشهر، شهر خون آزاد شد».


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر