صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۳ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸
معاون دانشگاه آزاد شیراز:

مکانیزه‌کردن فعالیت‌ها موجب سهولت در حوزه پژوهش می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شیراز گفت: از موارد مهم برای سهولت در انجام امور پژوهش، مکانیزه‌کردن فعالیت‌های این حوزه به‌ویژه امور پایان‌نامه‌هاست.
کد خبر : 383132

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، محمدمهدی جباری عصر روز گذشته در کارگاه آشنایی با طرح پایش و سامانه پژوهشیار ویژه معاونان پژوهشی، معاونان علمی و مدیران و کارشناسان مرتبط با امور پایان‌نامه‌های واحدها و مراکز استان فارس که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد، اظهار کرد: در راستای اجرای موفقیت‌آمیز برنامه «پایش» و سازمان‌دهی و یکپارچه‌سازی فعالیت‌های پژوهشی مسئله‌محور، سامانه «پژوهشیار» به‌منظور اجرای اتوماسیون انجام امور مرتبط با پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی، در واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی فارس راه‌اندازی شده است.


وی افزود: یکی از موارد مهم برای سهولت در انجام امور پژوهش، مکانیزه‌کردن فعالیت‌های حوزه پژوهش به‌ویژه امور پایان‌نامه‌هاست. در این راستا سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه پژوهشیار را به‌عنوان سامانه منتخب برای استفاده در واحدهای دانشگاهی مشخص و ابلاغ کرده است تا با استفاده از این سامانه، علاوه‌بر بهبود روند درخواست، بررسی، تصویب و انجام پایان‌نامه‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی با ارتباط آتی مستقیم با سامانه پایش، بهره‌گیری از طرح پایش نیز با قوت بیشتری میسر شود.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت: از دیگر اهداف راه‌اندازی سامانه پژوهشیار، بررسی و تصویب پروپوزال و آسان‌سازی روند انجام مراحل پایان‌نامه و گزارش‌گیری مراحل مختلف برای نظارت بر عملکرد زیرمجموعه‌های امور پژوهشی است. سامانه «پژوهشیار» تمام فرآیندهای دستی و کاغذی ارائه پروپوزال را حذف کرده و به‌صورت اتوماسیون این خدمات را در دسترس دانشجویان و استادان راهنما و مشاور قرار می‌دهد.


به گزارش آنا، در این کارگاه با معرفی سیستم‌های کاربری سامانه پژوهشیار، تمام مراحل ثبت و تأیید درخواست استاد راهنما و پروپزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ابتدا تا انتهای مراحل مربوط به‌صورت عملی، تشریح و به سؤالات حاضران در این زمینه پاسخ داده شد.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر